Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2020)
>>


Vilse i pannkakan!

Ojojoj, vilket träningsläger det är att flytta! Är helt slut efter dagens slit.... Jag kom inte i säng förrän kl 3 inatt pga av städning och packning. Väckarklockan ringde 7.30, men jag kom upp förrän strax efter 8. =) Kl 9 skulle våra kompisar komma hit och hjälpa till att bära möbler. Jag tog med mig hundarna och åkte iväg till skogen för att dom inte skulle vara så mycket i vägen + att dom skulle få springa av sig ordentligt. På promenaden pratade jag i mobilen med Ulle och det slutade med att jag gick vilse i skogen! =)) Jag gick våran vanliga promenadväg; en skogsväg upp till ett berg. Där vägen tog slut fortsatte jag in i skogen och sen hittade jag inte tillbaka till skogsvägen igen. Vi har gått där hur många gånger som helst, så jag borde INTE gå vilse. Allt ser dessutom likadant ut nu när det är snö. Nåja, efter 20 minuter hittade jag tillbaka till vägen! Det är alltså inte bara vid bilkörning det är farligt att prata i mobilen - det är även farligt när man går! Hundarna var i alla fall glada över att promenaden blev längre.

Direkt efter promenaden åkte jag & hundarna till huset i Åkersberga. Eftersom Nicke & flyttgänget åkte före mig, trodde jag att dom redan skulle vara där, men det var dom inte. Dom hade stannat på Nickes jobb för att kompisarnas son skulle få titta på helikoptrarna. Vi bestämde oss för att träffas på McDonalds för att äta lunch. Sen åkte vi ut till huset och Nicke & Crille bar in möblerna. Jag & Annika hejade på! =) Vi hjälpte faktiskt till lite med soffan.... När dom åkte hem ägnade vi resten av dagen åt att börja packa upp, städa och bära ved. Bära ved = vårat nya lördagkvällsnöje!! Tusen tack till Crille, Annika & Viktor för hjälpen med flytten!

Hundarna har också hjälpt till idag - på sitt sätt! Dom går och hämtar saker ur lådorna och sprider ut som så fint på golvet. Dom är också med och kontrollerar att vi städar ordentligt och är man nere i hundhöjd så får man sig en ansiktstvätt. =)

Vi kom hem 21.30 ikväll och det kändes konstigt, för det är i princip bara sängen och tv:n kvar i lägenheten, samt en massa småplock. Vi flyttade in tv:n i sovrummet och åt middag i sängen och kollade på tv. =) Nu är det alltså inte så mycket kvar att flytta, men desto mer att packa upp.... Imorrn kommer vi att flytta sängen, så det blir första natten i nya huset imorrn. Spännande!

Syrran, eftersom kameran är nerpackad blir det bara gamla bilder. =) Idag blir det en på Gunde och hans brorsa Mio.
27 Januari 2007  | Blogg | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida