Anders klurar
Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


En god morgon...

...Får jag säga att det blev. Fick höra kärleksförklaringar av både min fru och min lilla son. Att få höra att man är älskad innebär både en djup tacksamhet och en eftertänksamhet på att man är på rätt väg. Alltför många "jag älskar dig" blir liksom bara en fras som försvinner i resten av ordsoppan. En mening som den måste man ta till sig annars kan man ta varandra för givet liksom. Sådana meningar måste sägas med känsla för att dom ska bli trovärdiga. Det är inget man slänger ut sig i förbigående kan jag tycka. Att pejla av stämningarna kan vara svårt mellan alla vardagssysslor i ett hem med hundar, katter och barn. Att sätta sig ner och samtala öga mot öga är mycket bättre. Det behöver inte vara en lång och djup dialog, några minuter om dagen för att höra hur ens partner har haft det och tvärtom. Såna små saker kan drastiskt förändra den grå vardagen. Det är inte alltid jag o min fru gör det, men när vi gör så känns det genast lite bättre och bandet blir ännu starkare mellan oss. Bara att kämpa och jobba på och försöka om och om igen. Bara det hjälper i sig! Så.....en god morgon alla.
7 Mars 2012  | Anders klurar | 2 kommentarer
Cependant, cette conception a ¨¦galement quelques inconv¨¦nients, comme tr¨¨s facilement contamin¨¦s par des empreintes digitales; Heureusement, le casque son magique denregistrement ing¨¦nieur vient imm¨¦diatement chiffon propre, dont nous avons parl¨¦ dans lannexe ¨¤ la partie arri¨¨re.

Webbplats: http://www.casquesbeatsbydrepascher.com
Skrivet av beats by dre soldes den 8 Mars 2012 02:44
Det är dom små små guldkornen man ska ta vara på. Kanske hinner vi inte alltid prata med varandra så som man skulle behöva men det gör att dom här kort stunderna blir så otroligt betydelsefulla! Du är mitt livs kärlek! <3 Puss min älskade make!!
Skrivet av Lilla Frun den 7 Mars 2012 20:37
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anders Hudberg                                             Skaffa en gratis hemsida