Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2018)
>>


Sjukhus, målning m.m.

Solen hade tittat in i flera dagar tidigare, så man höll sig mest utomhus. Grejade lite ute i trädgården och provade fram med träplattor där terassen är. Så det ska bli nytt trä och sånt. Igår kom mulet och grått, det hade tydligen regnat under natten, idag var det grått o mulet om man inte mindes fel :)

Hade även varit till sjukhuset och hälsade på svärfar, ja det var svärfar som låg på sjukhuset. Så tomt efter honom här hemma. I början tänkte man ej på och tänkte smsa o ringa & be han komma över på kaffe. Men det får en att tänka om för det gick ju inte ;)

Imorse hjälpte jag svärmor med lite städning hemma hos de, dammsög och skurade golvet :) Hon behövde lite hjälp hon när jag frågade om jag skulle hjälpa. Så hon slapp göra allt själv och inte stressa upp sig.

Han kom hem idag, vad glada vi blev över att ha honom hemma nu. Så han fick (ÄVEN vi andra) räkmackan/räkmackor. Meningen var att vi tänkte ha smörgåstårtan, men i sista minut gick det inte att beställa på eftermiddagen. Vi trodde att han skulle åka hem imorgon tanke på att han fick ligga kvar på sjukhuset längre då de satte in Pacemaker i honom igår.

Räkmackor duger det med då han älskar allt som har med räkor med att göra ;) Hela familjen samlades, det kändes som det var evighet sen vi alla samlades eftersom svärfar opererades, aortaklaff var det. Och blev kvar och fick pacemaker det med också.

Igår hade jag ännu en gång till en projekt, Än är det inte klar. Målade och målade. Måste måla fler gånger så att det skulle se bättre ut. Har även en pall här hemma, blev sugen på att måla på den imorse och bad karlen att ta bort alla som är trä för annars kommer jag snart att måla över alla som är trä. Det är bara 2 st här hemma eller 3 som man kan måla över ;)

Bilder kommer sedan på de när de är klara ;)

 


       
15 Mars 2012  | Alldaglig | 2 kommentarer
Åhh, tack!! :) Längesedan jag var här... :)

Webbplats: http://www.nogg.se/jessina
Skrivet av Ina den 19 Mars 2012 18:39
Jag visste inte att han hade hjärtfel! Hoppas han kryar på sig. Spännande se vad ni gör med trädgården:). Hur stor är trädgården?

Webbplats: http://www.nakit.webblogg.se
Skrivet av Linda den 17 Mars 2012 23:08
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Madelaine Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida