Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2022)
>>


Club Show i Leksand

Hemma igen efter 4 underbara dagar i Leksand!! Eller vi har varit hemma sen i lördags, men jag har inte hunnit blogga sen dess. Slutade vid 12 i onsdags förra veckan och åkte hem och packade. Väckte min trötta, sovande sambo som hade jobbat dygnet runt i Haparanda och flugit hem på morgonen. Sen drog vi norrut med Leksand som destination. Mötte upp Peter & Madde på utställningsplatsen för att sätta upp tälten, MEN det fanns inga ringar! Alternativen var att antingen sätta upp tälten ändå och sen låta arrangörerna anpassa ringarna efter våra tält eller ringa utställningsansvarig och fråga vad deras plan var. Vi valde det sistnämnda och fick då veta att pga stöldrisk så skulle dom inte sätta upp tälten förrän på morgonen. Men vi fick stanna kvar på parkeringen för att överlämna Jerrys vandringspriser från förra året. Därefter åkte vi och handlade mat för våran Leksandsvistelse och sen drog vi vidare till campingen. Leksand Strand visade sig vara en jättefin camping, med toppenläge!! Våran stuga låg på en höjd med utsikt över Siljan. Och dessutom fick stugan längst ut och hade skogen som närmaste granne. Det var parstugor och vägg i vägg med oss bodde Ida & Ruben från Tromsö. Dom har Jerrys son - Lukas. Madde & Peter som vi delade stuga med hade med sig Alta (Jerrys fru), Tesa (Jerrys dotter) och Clara (Jerrys bonusdotter). I grannstugan bodde våra vänner; Minna, Sanna, Anette, Tone och nyblivna bekantskapen Karin. Dom hade redan gått igång på alkoholen och vi var inte sena på att haka på. Eller iaf jag!! En riktigt rolig och trevlig kväll! Mycket skumpa blev det!

Upp tidigt på torsdag morgon för att åka iväg till årets händelse - Club Show! Upp med tälten och in med hund och packning. Fick börja dagen med att hjälpa till att visa en liten tikvalp. Hon kom 3:a i sin klass med HP. Jag fick en blodig tumme. Sen var det bara att invänta Jerrys tur. Sprang en hel del med honom innan för att blåsa ur lite energi. Det funkade ganska bra, för han skötte sig mycket bra i ringen!! Tyvärr blev han oplacerad i championklassen, men jag är så nöjd ändå, för det var så roligt att vara inne i ringen med honom!! Sen var vi med i pappa Sunes avelsgrupp och den blev BIS. Jerry var även med i Kvicksans uppfödargrupp som kom 2:a. Och slutligen hade vi en 3-generationersgrupp med Jerrys mamma Chili och Jerrys son Lukas. Kul att få möjlighet till det! Jerrys son Lukas kom 2:a i juniorklassen och dottern Tesa kom även hon 2:a i motsvarande klass för tikar och hon fick även CK. Precis när utställningen var klar började det att ösregna. Fort in i bilen med alla saker, men dom blev rätt blöta ändå! Sen åkte vi in till centrum och åt middag på en grekisk restaurang. Tillbaka på campingen gick vi ner till stranden så hundarna fick springa av sig och även bada.

Fredagen ägnades åt långpromenad och sen jaktträning. Lukas & Tesa fick en genomgång i grundträning och sen fick Jerry & Alta göra ett provupplägg för att Ida & Ruben skulle få se hur ett jaktprov går till. På kvällen grillade vi och drack bland annat några stökiga Captain Morgan som gjorde att Norges polisrepresentant Ruben hamnade under bordet. Eller på en stol i köket!

Lördag morgon upp tidigt för frukost, säga farväl till Madde & Peter, samt packa och städa stugan. Jag å Benny åt lunch i Leksand innan vi drog vidare till Arboga för att titta på motorcyklar. Vi handlade i Arboga, för när vi kom hem skulle vi få besök av Ida, Ruben och Lukas. Grillning & badtunna och sen var det ett gäng glada norskar/svenskar som stupade i säng!! Dagen efter tog vi en långpromenad i sommarvärmen innan Ida & Ruben åkte vidare för att turista i våran vackra huvudstad.

24 Maj 2012  | Blogg | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida