Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Nödbroms?

Herregud vad lite tid det är på ett dygn!! Dom senaste veckorna har varit minst sagt hektiska och det verkar fortsätta i samma takt ett tag till!

Det får väl bli nån form av sammanfattning. När vi har jobbat så har vi jobbat. Och efter jobbet har vi fixat med saker hemma. Vi har bland annat tvättat altanen och det tar en hel dag. Stoooor altan! Sen tog det 2 kvällar att olja altanen. Gräsmattan behövde klippning 2 gånger på 1 vecka och så har vi även kört med trimmern. Skrapning av garaget har påbörjats och sen ska det tvättas och målas. Lite bilfix och mc-fix, plantering, städning, tvättning och annat diverse hushållsarbete.

På den så kallade tiden som blir över har vi haft hand om en pubkväll på bygdegården. Sista fredagen varje månad är det pubkväll där och vi är indelade i grupper som tar hand om 1 fredag var/år. Och i fredags var det våran kväll. Jag, Benny, Timmy & Peter slet som djur! Ja, Roger också, som var inlånad karaokekille och som även fick hjälpa till i köket. Vilket vi är tacksamma för, för det hade aldrig funkat annars! Vi skulle sälja älgfärsbiffar och hade räknat med ca 40 pers, men det kom ca 70 pers!! Vilket innebar att jag mitt i rushen fick åka hem och hämta mer potatis och så fick vi göra en ny laddning med älgfärs. En vecka senare har jag fortfarande domningar i höger pekfinger efter att ha skalat potatis till 70 pers. Men oj, vad roligt vi hade! Både i köket och sen även när vi blev befriade därifrån! Jag sjöng karaoke hela kvällen! Roger tyckte att han & jag skulle sjunga första låten tillsammans och jag försökte verkligen slippa, men det gick inge bra!! Skulle därför hälla i mig alkohol lite snabbt innan för att våga, fast det fick effekten att jag inte gärna släppte ifrån mig mikrofonen sen!!

Dagen efter åkte vi till Lidingö för att vara med på bröllop. Trevligt och fint var det!! Inte så mycket att orda om det, båda sa ja! På söndan städade vi i bygdegården och på kvällen blev det slapparkväll med grillning.

Den här veckan har jag jobbat extra 2 kvällar för att vi inte har fått in vikarier. Jag har även varit iväg och använt mina friskvårdscheckar som går ut på måndag. Alltid ute i sista minuten med sånt där!! Jag bokade in mig på så kallad Dorn-terapi. Vilket innebär att om man har några kotor som ligger fel, så rättas dom till. Det var även en hel del massage och det var välbehövligt!!

Nu är det jobbhelg för både mig & Benny. Jag jobbar på dagarna och han jobbar på nätterna, så vi kommer väl inte att ses förrän nästa vecka. Eller ja, iaf kanske på måndag, för sen åker Benny iväg för att köra motorcykel. Vi nöter som vanligt inte så mycket på varandra! Ha en trevlig helg!!

1 Juni 2012  | Blogg | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida