Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Besök från norr!

Nu har vi haft besök här i 1 vecka. Förra fredagen hämtade jag 3 norrlandsbrudar (syrran, Sandra & Evelina) på Arlanda. Typiskt nog blev jag sjuk 2 dar innan - jätteförkylningen slog till!! Men det var bara att gilla läget! Jag hade fått en liten "kravlista" av syrran (på skoj), men jag tog den på blodigt allvar och började deras besök med att stå på Arlanda med ballonger. Det hade dom inte väntat sig!! Efter lite strul med syrrans väska, eller strul, det är syrran som inte har koll!! ;) Så åkte vi sen hem till oss och drack lite skumpa och spelade kort.

På lördag morgon kände jag mig inte alls bra och hade tänkt hoppa över dagens aktiviteter, men efter en dusch kände jag mig piggare. Vi tog bilen till Bro för att där hoppa på pendeltåget till stan. Brudarna ville shoppa!! Jag & Sandra var hungriga när vi kom fram, så vi valde att gå på Jensens och äta, medans dom andra shoppade. Länge satt vi och åt, för Sandra var inte så shoppingsugen och min förkylning tyckte att det var bra att sitta. Sen hittade vi dom andra och gick runt på lite affärer med dom. Vi bestämde rätt snart att vi skulle äta igen, för då var syrran & Evelina hungriga, så vi gick till TGI Fridays i Kungsträdgården. Nackdelen med att äta på såna restauranger är att det tar väldigt lång tid med allt, så när vi hade ätit klart och betalat, så var shoppingtiden i princip slut. Då gick vi till en uteservering, brudarna drack öl och så mötte vi upp Helena där. Sen pendeltåget tillbaka, handla på Willys, svänga förbi Helena och hämta hennes sova-över-grejer, träffa Billy & ungarna och sen tillbaka till oss. Benny lagade jättegod middag och sen badade vi i tunnan. Men rackarns vilka klena badare!! Det blev inte många timmar i badtunnan! Och efter badet var det 2 som däckade (Helena & syrran). Vi andra spelade Alias.

På söndan åkte Sandra med Helena hem för att hinna träffa sin bror med familj lite mer. Jag, syrran & Evelina åkte till Kista, för dom ville shoppa mer. Sen skjutsade vi Evelina till Arlanda, där vi även mötte upp Sandra som också skulle åka hem. Jag & syrran åkte hem och badade i tunnan och den här kvällen blev det ett mer ordentligt bad!

I måndags gjorde vi inte så mycket, eftersom syrran drabbades av förkylning även hon. I tisdags var det dags för mig att jobba igen och efter jobbet har vi mest tagit det lugnt. I torsdags åkte vi till Västerås efter jobbet, för syrran behövde fixa några grejer inför bröllopet som var igår. När vi kom hem skulle vi gå en promenad med Jerry och det slutade med att vi blev jagade av kossor. Tror inte att dom var arga, men dom var väldigt nyfikna!!

Fredag åkte vi in till stan efter jobbet för att syrran skulle träffa en gammal klasskompis. Det var jättetrevligt att träffa Anna igen!! När vi kom hem åkte vi hem till Billy & Helena och grillade.

Igår åkte syrran härifrån för att vara med på mitt ex bröllop. Många av mina vänner skulle också dit. Jag var hemma och storstädade huset. Hade tänkt klippa gräsmattan och skrapa garaget, men det regnade hela dagen och det regnar även idag. Fast bra väder för att hålla på med inomhusprojekt. Det är inge roligt att fixa inne när det är fint väder! Och idag kommer Benny äntligen hem!! Han har varit i Barcelona sen i torsdags och innan dess sågs vi inte så mycket på ett par veckor när vi gick om varandra hela tiden. Så nu jäklar har vi mycket att ta igen!! =)

17 Juni 2012  | Blogg | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida