Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


Stilla liv...

Nu har jag inte skrivit på ett tag...igen. Har som vanligt haft mycket huvudvärk, och har inte gjort så mycket mer än att vila och ta det lugnt.

Har fått ett par nya glasögon idag...äntligen. Har väntat länge på det. Jag har ju glasögon till vardags, och linser när jag vill vara lite "finare". Mina förra glasögon har jag haft i typ 15 år, eller längre, och dom har blivit rejält repiga och utslitna, så det var på tiden att jag fick ett par nya. Är jättenöjd med dom och tycker dom är jättesnygga, men det är lite svårt att vänja sig vid att se i dom. Dom är ju mycket klarare och skarpare än mina förra, och jag blir nästan lite yr av dom. Men när jag haft dom i några dagar så har jag nog vant mig. =)

Annars händer inte mycket. Mitt liv är ju så "tråkigt". Dom flesta kan inte förstå hur jag kan leva ett så "lugnt och stilla liv" som jag lever. Alla vill ju ha fart och fläkt, att det ska hända saker jämt, att dom måste göra saker jämt, hålla sig sysselsatta. Dom flesta kan inte ens föreställa sig att leva så "lugnt" som jag gör. Dom skulle ju ha jääättetrååååkigt!

Ja, men jag har inte tråkigt. För jag tycker om att ta det lugnt, och att leva ett lugnt och stilla liv. Jag trivs med det. Minus huvudvärken jag har jämt då. På grund av den måste jag ju ta det lugnt hela tiden. Inte så jädra lätt att leva ett "aktivt och fartfyllt och spännande liv med hålligång" med huvudvärk 24/7.

Men jag har hunnit göra så mycket ändå. Varit med om så mycket. Upplevt så mycket. Det är fullständigt okej för mig att leva fortsättningen av mitt liv i stilla lugnt och ro...MINUS HUVUDVÄRKEN FÖRSTÅS. Den kan gärna försvinna åt helsike!

Nåja, vi får väl se...vad som händer och sker. Har jag tur så försvinner huvudvärken nån gång innan jag hinner dö. Då kan jag dö lycklig. =)

Ni får ha det bra alla så länge! Kram på er!

 

 

 

 


       
16 November 2012  | Lite allt möjligt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Angelica Börgesson                                             Skaffa en gratis hemsida