Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Promenad runt Hjälstaviken

Den här lediga dagen blev inte som jag hade tänkt mig!! Eller jo, det blev den kanske, även om det inte känns så. Skulle börja dagen med Jerrys långpromme, för att Benny skulle så sova ifred. Fick årets snilleblixt att vi skulle prova att gå runt sjön! Det finns en vandringsled och det har länge legat i bakhuvudet att testa den. Idag var det det dax!! Och det blev en lååååång promenad i lerans tecken!! 2 timmar och en kvart tog det och vi har vandrat i buskar, snår, på spångar genom vass och vatten, genom söndertrampade och leriga kohagar. Helvete säger jag bara och sen säger jag inget mer om det!!

Kom äntligen hem och skulle då gå spår med Jerry. Det spår som jag la åt honom igår. Mina kläder var så leriga och tunga, så jag drog av mig byxor och kängor. Orkade inte gå upp för att hämta nya byxor, så jag gick spåret i långkalsonger. Det funkar lika bra med bara långkalsonger!!

Sen visste jag inte i vilken ände jag skulle börja med saneringen. Stoppade in Jerry i bilen så länge och slängde in jeansen i tvättmaskinen. Mitt i alltihopa ringde grannen till Benny och behövde hjälp att bogsera sin trasiga bil uppför backen och in i vårat garage. Jag fick vara med och hjälpa till att putta bilen. Dagens andra lärdom (förutom att man inte ska promenera runt sjön i leriga kohagar), var att en tung V70 rullar bakåt i uppförsbacke hur mycket man än försöker hålla emot. Fast med hjälp av traktor, en XC70, en skåpbil och en stark Therese fick vi till slut in den i garaget. Jag passade på att spola av båda våra bilar med högtryckstvätten medans grabbarna var i garaget och konstaterade att den trasiga bilen var beyond räddning.

Tog sen tag i saneringen av Jerry. Först borsta bort kardborrar ur pälsen och sen ett besök i badkaret. Oj, vad mycket lera det var!! Därefter sanering av huset. Och nu är jag mer än slut!! Ska bli skönt att vila upp sig på jobbet imorrn!!

22 November 2012  | Blogg | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida