Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2021)
>>


Snöööööö!

Äntligen lite snö ute!! Himla skönt att slippa all lera och skit som Jerry släpade med sig in varje gång han var ute!! Hoppas bara att det fortsätter så här och att det blir lite kallare också!

Imorse kom jag såklart inte in i bilen! Alla dörrar hade frusit fast, så jag fick gå upp och väcka stackars Benny som precis hade gått och lagt sig efter att ha jobbat natt. Åkte tidigare till jobbet, ifall det skulle vara så kallat nollåttesnökaos, men det var över förväntan! På eftermiddan frös det på lite och då jäklar blev det halt!! Såg en buss i diket och en liten bit ifrån låg bärgningsbilen i diket. Lite komiskt!! =) När jag skulle åka hem från jobbet fick jag inte in nyckeln i låset på bilen. Kul!! Efter lite våldsam behandling lyckades jag låsa upp. För att sen upptäcka att dörrarna hade frusit fast igen. Suck!! Nåja, det funkade efter återigen våldsam behandling och sen var det bara att börja skrapa rutor.

Idag skulle vi få besked om katten vi är intresserade av. Det var en tjej som skulle komma och kolla på den idag, så vi räknade kallt med att hon skulle ta den och därför vågade vi inte hoppas så mycket. Men ikväll fick jag ett sms om att tjejen varken hade dykt upp eller hört av sig. Hon ska få imorgon på sig, så nu får vi vänta en dag till. Hör hon inte av sig ska vi åka dit på lördag och se om vi blir kattägare igen. Hoppas!!

29 November 2012  | Blogg | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida