Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2020)
>>


Bowling

Igår hade vi våran egna julmiddagsaktivitet med jobbet. Vi fick tyvärr ingen julmiddag av jobbet i år (kommunen tyckte inte att dom hade råd), så istället ordnade vi en kväll på discobowling med middag. Jag jobbade till kl 12 igår och åkte sen hem för att gå en promenad med Jerry, packa, duscha och byta om. Vi var några som skulle ha en förfest hemma hos Siw, så jag anlände dit strax före 4. Jerry fick följa med, för Benny jobbar natt, eller rättare sagt dag-kväll-natt och därför var det enda alternativet för mig att ta med Jerry. Han fick sällskap hos Siw av hennes 3 hundar och 5 katter. Och Siws dotter med kompis var hemma med hundarna när vi åkte till bowlingen. I alla fall så hade vi en supertrevlig förfest och mycket alkohol blev det för några av oss!! Vi fick nämligen hjälpa våra unga arbetskamrater med deras alkohol. =) Bowlingen gick väl sådär för min del. Jag bowlar bäst när jag är onykter, men den här kvällen hade jag nog laddat lite för mycket..... Vi åkte hem innan dom stängde, för vi var ganska trötta och det var inget roligt folk där - förutom vi. Vi konstaterade att förfesten var mycket bättre och att vi borde ha fortsatt med den istället för att åka iväg. Jag, Nadine och Jerry sov över i Siws bagarstuga som är omgjord till gäststuga.

Idag har vi provat släppa ut Mange, men det var både kallt och läskigt ute, så han gick snabbt in igen! Sms:ade med förra ägaren och hon sa att det var första gången Mange upplevde snö, så då var det ju inte så konstigt att han reagerade som han gjorde! Vi provar att vara ute en stund till imorrn igen.

Ikväll ska jag åka och hämta hem kinamat och sen ska jag gå upp till grannarna och smaka deras nybakta lussekatter och dricka glögg.

8 December 2012  | Blogg | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida