Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


Julbord i Borlänge

Sådärja! Då var vi hemma igen från årets första och enda julbord. Igår morse ringde väcklarklockan kvart i 5 och när klockan var 6.10 satt vi i bilen på väg mot Dalarna. Benny sa att det skulle köra 3 timmar att köra, men det tog ungefär 2 timmar, så vi kom fram i vääääldigt god tid! Vi hann checka in på rummet, bära in packningen, packa upp packningen, dricka te/kaffe och äta smörgås innan resten av gänget började droppa in på Romme Alpin. Hela Bennys jobb + ett annat företag som dom jobbar med, samt nästan allas respektive var vi. Karlarna skulle ägna dagen åt utbildning/skriva prov och vi tillbehör fick roa oss på egen hand. Madde & Nelly gjorde mig å Jerry sällskap på promenaden och sen åt vi lunch på hotellet med resten av gänget innan vi tog bilen till Borlänge. 3 pers med dåligt lokalsinne resulterade i att vi inte hittade dit vi skulle, utan fick stanna 2 gånger och fråga om vägen. Till slut kom vi fram till Kupolen (ett shoppingställe) där vi spenderade några timmar i affärerna. Avslutade med fika. Eftersom ditresan inte gick enligt planerna, så gjorde såklart inte tillbakaresan det heller!! Helt plötsligt var vi på väg mot Falun och Gävle! Lyckades dock med hjälp av modern teknik styra bilen rätt och vi kom fram till hotellet i god tid. Duschade och bytte om och sen möttes vi nere i baren tillsammans med alla andra och så drack vi lite alkohol.

Vid halv åtta på kvällen packade vi in oss alla i 3 bandvagnar som körde oss hela vägen uppför slalombacken, ända till toppen och där låg restaurangen där vi skulle äta julmiddag. Skumpig och högljudd färd var det. Inte ett dugg bekvämt och sakta gick det, men skoj var det! Maten var supergod och sällskapet supertrevligt! Sen fick vi skjuts ner igen med bandvagnarna och nerför backen gick det betydligt fortare!! Hur kul som helst! Tillbaka på hotellet (som låg längst ner vid backen, precis vid liftarna), satte vi oss i baren igen. Efter lite mer dricka där, gick vi och la oss.

Kl 9 imorse åt vi frukost och sen packade vi ur rummet för att åka vidare till Arboga där Ducatiaffären hade glöggfika. Träffade flera vänner där. Sen drog vi vidare till Västerås där vi handlade lite och nu är vi hemma. Trötta som bara den!! Men det har verkligen varit hur trevligt som helst och TACK till Bennys jobb för julmiddan och för att det gick att ordna att vi kunde ta med oss Jerry!

 

15 December 2012  | Blogg | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida