Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


Förkylning och festliga aktiviteter!

En förkylning kommer sällan lägligt!! I torsdags på jobbet, närmare bestämt kl 13, slog dom första förkylningssymtomen till! Taskig tajming!! Det var nämligen full aktivitetet tors-lörd! Lyckades dock kämpa mig igenom alla dessa aktiviteter, för att numera vara helt däckad av årets första förkylning!

I fredags kväll åkte drygt halva jobbet med mig hem efter arbetsdagen var slut. Eller rättare sagt, vi åkte hem en timme innan vi slutade. Jag & Johanna i min bil. Nadine tog med sig Marie och Helena i sin bil. I Sigtuna på vägen hem till mig, mötte vi upp Emmi, Camilla & Sofie. Sen kom Siw från sitt håll hem till mig. Jag hade städat och dukat kvällen innan och jag & Nadine hade varit och handlat allt dagen innan. Så det var bara att plocka fram allting och fortare än kvickt hade alla (utom jag) hjälpts åt att tillaga tacos. Allt detta under den tid det tog för mig att byta om! Jättegott blev det! Sen var vi ett gäng som badade i tunnan. Hur skönt som helst! Siw & Nadine var modiga och gjorde snöänglar. Fast snöänglar blev det inte, utan man kan mer säga att dom sprattlade i snön! Jag & Siwan badade längst. Dom andra gick in och spelade spel. Vi hann också spela lite innan folket började åka hem. Ett gäng åkte med Emmi och Helena skulle åka taxi hem. Vilket var lättare sagt än gjort!! Till slut kom hon iaf iväg, men historien förtäljer inte om hon kom hem eller vart hon hamnade.... Siw & Nadine sov över.

Lördag morgon eller förmiddag, var vi inte så pigga och jag vaknade med en rejäl förkylning. Kunde inte andas genom näsan och halsen var ond och svullen!! In i duschen för att sen dra iväg till Märsta för att vara med på Antons dop. Jag och Benny sa efteråt att det var nog det trevligaste dopet vi har varit på!

Hem igen för att ändra lite på outfiten och sen iväg till bygdegården och Sörens 60-års fest. Oj, vilken fest det var!! Det var nog den roligaste festen på länge!!

9 Januari 2013  | Blogg | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida