Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


Tråkig vecka!

Envis förkylning till att hänga sig kvar!! Får dock sova på nätterna nu och därmed får jag även sova i sängen. Har sovit (varit vaken och hostan) i soffan nästan hela veckan. Benny blev också smittad av förkylningen. Såklart!

Den här veckan har det alltså inte hänt så mycket. Jag har varit hemma från jobbet. Varit vaken och hostat på nätterna och sovit och kollat på tv på dagarna.

I fredags lämnade vi in min bil på stället som ska fixa skadorna som blev efter jag vart påkörd. Den ska fixas på imorrn, men vi har ingen möjlighet att lämna in den då, så därför åkte vi in med den i fredags. Svängde sen förbi på målaraffären för att kolla på färg/tapet till rummet som håller på att renoveras. Faaaaan vad svårt det är!! Det finns alldeles för mycket av allt att välja mellan!! Och för oss har det varit tillräckligt svårt att bestämma om vi ska måla eller tapetsera, men nu har vi nog iaf mest troligt kommit fram till att det blir tapeter. Så nu blir det tillbaka till affären för att kolla tapeter igen. Suck!! Men det ska bli kul att få fint i rummet!

Igår försökte jag mig på en lite längre promenad med Jerry och det gick ganska bra. Fick stanna och snyta mig 100 gånger, men orken var helt okej. På kvällen fick vi en sms-fråga om att äta pizza med Billy & Helena, men vi hann tyvärr inte, så istället åkte vi senare till en annan pizzeria och åt och sen hem till Billy & Helena. Vi har inte träffats på länge!! Skandal med tanke på hur nära vi bor!

13 Januari 2013  | Blogg | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida