Pojkmamman
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2020)
>>


Helgen

Fredagsmyset i fredags blev ju inte alls vad jag hade tänkt mig. Efter middan och nattning så var det ju dags för film. Och att välja bland våra 2000 filmer i ett litet klädkammarrum är helt omöjligt. Trångt är det och alla filmer ligger typ huller om buller!
Så det slutade med att jag satt i soffan käka godis, blega på en halvkass film som gick på 3an medans jag spelade på mobilen. Älsklingen satt vi datorn och lyssna på musik.

Lördags åkte vi in till stan och kollade in affären Schock, åt buffén på Lydia´s. Sen hem och slappa. När Samuel hade somnat för natten vid 20-tiden blev det en tecknad film för mig och Älsklingen. "Hotel transylvania", lite rolig film för att va barnfilm. ;) Och så klart blev det godis och läsk.

Igår söndag, åkte vi upp till Lidköping. Älsklingen träffade sin dotter där, medans jag och Samuel var hos Clara och hennes son Matheus. Där blev det middag, kycklinggryta och ris och efterrätt, banan i ugn med choklad och glass. :) Så gott!!
Massa lek och bus (även bråk) blev det för barna. Samuel hade lekt så mycket att han var helt genomblöt av svett...hehe!!
Åkte hem runt halv nio och var hemma 23! Det var bara att natta Samuel som hade sovit i bilen och var hur trött som helst. Sen blev det natten för oss med.

Måndag idag, igen. Och än så länge har det inte hänt så mycket. Dricker mitt morgonkaffe, röjt upp i köket. Fint väder är det ute, men kallt! Vet inte alls vad vi ska hitta på idag. Kanske åka till allum och shoppa lite kläder till Samuel. Annars blir det va hemma och greja. Kanske går ut till lekplatsen en stund och leker av oss.
Idag är det även en månad kvar tills BF-datumet! ;)


       
25 Februari 2013  | Min vardag | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Angelica                                              Skaffa en gratis hemsida