|
|
|
Må
|
Ti
|
On
|
To
|
Fr
|
Lö
|
Sö
|
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
April (2024) |
|
|
|
(7) |
|
(3) |
|
(10) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(8) |
|
(10) |
|
(4) |
|
(13) |
|
(4) |
|
(8) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(4) |
|
(7) |
|
(10) |
|
(2) |
|
(11) |
|
(5) |
|
(2) |
|
(3) |
|
(25) |
|
(14) |
|
(3) |
|
(3) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(3) |
|
(3) |
|
(2) |
|
(6) |
|
(2) |
|
(5) |
|
(3) |
|
(6) |
|
(5) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(5) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(2) |
|
(6) |
|
(7) |
|
(5) |
|
(11) |
|
(4) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(6) |
|
(1) |
|
(3) |
|
|
|
|
|
Inlägg: 278 |
Kommentarer: 4 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Recept, så god kaka!
Hej! Jag har en kaka i ugnen nu. Italiensk Chokladkaka. Den smakar oerhört mycket godare än andra med kakao etc. Här är receptet om nån får lust att baka. Kram :- )
Italiensk Chokladkaka ( ca 12 bitar )
125 g. Smör el. margarin 2,5 dl Socker 3 Ägg 1 dl Kakao 1 1/2 dl Vetemjöl 1 tsk Vaniljsocker 1 tsk Bakpulver (Garnering florsocker)
Värm ugnen till 175 C. Smält fettet i en gryta, blanda i sockret och rör tills det löser sig. Vispa ner äggen ett i taget. Blanda kakao, mjöl, vaniljsocker och bakpulver. Sikta ner det i äggsmeten. Blanda väl. Häll smeten i en smord och bröad form, gärna kransform. ( Ca 1,5 liter ) Grädda i nedre delen av ugnen 30 - 35 minuter. Kakan kan fortfarande vara lite krämig i mitten när den tas ut. Stjälp upp kakan när den svalnat något. Pudra över lite florsocker om så önskas.
|
11 Maj 2013
| Dagbok ibland...
| 0 kommentar
|
|
|
|