Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2020)
>>


Åland

I helgen har vi varit på Åland (fre-sön). Vilket underbart ställe Åland är!!! Vi har pratat om att försöka åka dit en gång till i sommar/höst!! Det är sååå fint där! Och billigt och enkelt att åka över!! Åker man med Eckerölinjen från Grisslehamn, tar det 2 timmar. Man hinner precis äta och shoppa i taxfreen. Helt perfekt!!

Vi åkte dit med våran mc-klubb, fast vi var tyvärr inte så många. 7 tappra; 4 st på 3 hojar och 3 st i 2 bilar. Och vi hade hyrt 4 stugor, så varje par fick varsin stuga - och ja, Uffe som var ensam fick en stuga helt själv! Vi kom fram på fredag kväll. Först satt vi ute och provsmakade alkoholen vi hade köpt på båten. Men det var så fruktansvärt mycket mygg, så efter ett tag gick vi in i våran stuga.

På lördagen åt vi först frukost och sen drog vi iväg och gjorde Åland osäkert. Det var halvdåligt väder på lördagen, småregn hela dagen. Först åkte vi upp till Getaberget som är Ålands näst högsta berg. Där fikade vi och sen gick vi upp i utsiktstornet. Nästa stopp blev bryggeriet Stallhagen. Där vi även förra gången vi var på Åland och provade öl. Nu blev det lunch där och lite shopping. Sen åkte vi och handlade mat till kvällens grillning. Tyvärr missade vi att receptionen stängde kl 19, så Benny fick åka några mil för att köpa engångsgrillar. Åt en jättegod grillmiddag!! Sen tröttnade vi ännu snabbare på myggen och gick in i Lasse & Caritas stuga och kollade på standup.

Söndag morgon var det städning av stugorna. Sen åkte hojåkarna iväg på en egen runda och vi bilåkare åkte till ett mysigt strandcafé i väntan på att båten skulle ta oss till Sverige igen.

Det har varit en superdupertrevlig helg!!! Och jag hoppas verkligen att vi kan åka tillbaka till Åland igen i år!!!

3 Juni 2013  | Blogg | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida