|
|
|
Må
|
Ti
|
On
|
To
|
Fr
|
Lö
|
Sö
|
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
Mars (2024) |
|
|
|
(7) |
|
(3) |
|
(10) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(8) |
|
(10) |
|
(4) |
|
(13) |
|
(4) |
|
(8) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(4) |
|
(7) |
|
(10) |
|
(2) |
|
(11) |
|
(5) |
|
(2) |
|
(3) |
|
(25) |
|
(14) |
|
(3) |
|
(3) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(3) |
|
(3) |
|
(2) |
|
(6) |
|
(2) |
|
(5) |
|
(3) |
|
(6) |
|
(5) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(5) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(2) |
|
(6) |
|
(7) |
|
(5) |
|
(11) |
|
(4) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(6) |
|
(1) |
|
(3) |
|
|
|
|
|
Inlägg: 278 |
Kommentarer: 4 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ett LCHF recept...
Hej! Ja, imorgon Onsdag den 3/7 ska jag börja med LCHF. Ett av recepten online stod bland frukostrecepten. Här är det om Ni får lust att laga. Kram :- )
Kesovåfflor 4 port.
250 g. Arla Keso färskost 4 % 100 g. Gräddost 38 % ( tex, Åseda ) 150 g. vispgrädde 25 g. Dinkelmjöl 8 g. Fiberhusk 200 g. Ägg rått
Lägg alla ingridienser i en hög bringare eller skål och mixa med stavmixer eller i matberedare till en jämn och fin smet. Låt allt svälla i ca 10 - 15 minuter, då blir smeten perfekt som våffelsmet. Värm under tiden upp våffeljärnet. Häll en "lagom" klick smet på järnet och grädda till våfflorna fått fin färg och håller ihop. Smöra järnet mellan varje våffla så de inte fastnar. Servera våfflorna med vispad grädde och lite bär. Smaksätt grädden med en knivsudd Eco-vaniljpulver.
|
2 Juli 2013
| Dagbok ibland...
| 0 kommentar
|
|
|
|