|
|
|
Må
|
Ti
|
On
|
To
|
Fr
|
Lö
|
Sö
|
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
Mars (2024) |
|
|
|
(7) |
|
(3) |
|
(10) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(8) |
|
(10) |
|
(4) |
|
(13) |
|
(4) |
|
(8) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(4) |
|
(7) |
|
(10) |
|
(2) |
|
(11) |
|
(5) |
|
(2) |
|
(3) |
|
(25) |
|
(14) |
|
(3) |
|
(3) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(3) |
|
(3) |
|
(2) |
|
(6) |
|
(2) |
|
(5) |
|
(3) |
|
(6) |
|
(5) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(5) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(2) |
|
(6) |
|
(7) |
|
(5) |
|
(11) |
|
(4) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(6) |
|
(1) |
|
(3) |
|
|
|
|
|
Inlägg: 278 |
Kommentarer: 4 |
|
|
|
|
|
|
|
|
LCHF-recept, fisk
Hej! Jag har lånat en kokbok med olika LCHF-recept. Här kommer ett av dem som verkar jättegott! :- ) Kram
Fisk med smak av Italien 4 port.
2 dl. hackad fryst spenat 400 g. vit fiskfile 10 soltorkade tomater 4 dl. creme fraiche 2 msk. tapenade 2 tsk. grön pesto 3 dl. riven smakrik ost salt och peppar dillvippa till garnering
· Sätt ugnen på 200 C. · Lägg spenaten i botten på en smord ugnsform och lägg fisken ovanpå. · Strimla de soltorkade tomaterna och blanda med creme fraiche, tapenade och pesto. Salta och peppra. Bred cremefraiche-röran ovanpå fisken och toppa med ost. Gratinera i mitten av ugnen i 20 - 25 minuter. Servera och njut!
|
25 Juli 2013
| Dagbok ibland...
| 0 kommentar
|
|
|
|