|
|
|
Må
|
Ti
|
On
|
To
|
Fr
|
Lö
|
Sö
|
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
Mars (2024) |
|
|
|
(7) |
|
(3) |
|
(10) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(8) |
|
(10) |
|
(4) |
|
(13) |
|
(4) |
|
(8) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(4) |
|
(7) |
|
(10) |
|
(2) |
|
(11) |
|
(5) |
|
(2) |
|
(3) |
|
(25) |
|
(14) |
|
(3) |
|
(3) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(3) |
|
(3) |
|
(2) |
|
(6) |
|
(2) |
|
(5) |
|
(3) |
|
(6) |
|
(5) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(5) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(2) |
|
(6) |
|
(7) |
|
(5) |
|
(11) |
|
(4) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(6) |
|
(1) |
|
(3) |
|
|
|
|
|
Inlägg: 278 |
Kommentarer: 4 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Saftig morotskaka
Hej! Ja, här kommer ännu ett recept. :- ) Bakar nu för att ta med till min kompis i Göteborg.
Saftig morotskaka 8 port.
Botten 300 g. morötter, grovt rivna 1,5 dl. lingon (sylt) 3 dl. rapsolja 4 dl. vetemjöl 3,5 dl. socker 3 st. ägg 1 tsk. bakpulver 1 tsk. bikarbonat 1 tsk. vaniljsocker 1 tsk. kanel 0,5 tsk. ingefära, malen
1. Ugn 175 C + 24 cm. bakform 2. Vispa ägg (ett ägg i taget) poröst 3. Ner med allt socker, vispa samtidigt 4. Vispa ner oljan 5. Blanda mjöl, kryddor, bikarbonat osv. i en skål (inte lingonsylten) 6. Blanda försiktigt ner mjölblandningen i äggblandningen 7. Häll ner allt i kakformen och varva med lingon 8. Grädda i nedersta delen av ugnen i 40 - 45 minuter
|
27 Juli 2013
| Dagbok ibland...
| 0 kommentar
|
|
|
|