VÄLKOMMEN TILL BRAGES, LOKES, TYRS & FREYAS HEMSIDA
Startsidan Blogg Fotoalbum Hundarna Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2023)
>>


Hej vad det gå...

Det har varit full rulle!
Efter semestern va vi hemma några dagar o så åkte jag o Tova upp till mamma o pappa i stugan. Första dagen va Pontus o Peter uppe överdagen, vi va ut i skogen o letade kantareller, badade, fikade åt gott o hade trevligt.
Andra dagen va jag upp till Lotta i Smedjebacken o så va vi upp till Ludvika BK o tränade agillity o badade (så fin hundklubb med hund bad 3 min promenad ifrån agillityplanen!).
Tredjedagen va jag ner till stuggrannen hjälpte dem med att klippa klorna o raka anskitet på deras lilla toy/dvärgpudelvalp! Herregu va liten har är!!! Han va så duktig! Pontus o Peter kom upp o de stannade kvar över natten o så kom Lotta o Pesson med deras båt! Vi badade o fikade o åt o pratade massor o hade jättetrevligt! Näst sista dagen på förmiddagen så spelade jag o Pontus typ vollyboll. det slutade med att vi spelade tjejer mot killar... Jag o Tova mot Pontus o Peter :). Kul hade vi! Bada han de med oxå innan de åkte hem igen! Vi fortsatte badandet o bara njöt! Söndagen o sista dagen var det lite sämre väder än de andra dagarna. Tova o jag va ner med hundarna till sjön o badade o bara satt på bryggan o pratade innan vi tillslut va tvungna att åka hem. När vi kom hem igen så åkte vi vidare till min bror med familj för att fira min o hans födelsedagar, Jordgubbar, glass, grädde o så hade Emma bakat jättegoda mockarutor. O så fick jag en cykel av mamma, pappa o brosans familj i födelsedagspresent! Tusen tack!!!
Tyr o jag har prov kört med cykeln! Oj vilken räser! Vi bara flög fram :)
Förra helgen åkte jag, Brage, Freya tillsammans med Anna o Edwin till Askersund på utställning :). Väl där så träffade vi massa kändisar som Malin, Mari, Mona, Margona mfl o så kom Madde o hennas man o tittade oxå! Så kul att träffa dem igen! Först in i portisringen va Edwin o Anna o så va det min o Freyas tur! Hon är duktig min lilla skrutta! Inga problem med hanteringen o sprang riktigt fint oxå, vi skulle nog behöva träna på att stå stilla lite längre stunder, men va fan... så kul är det inte att träna att stå stilla... Freya fick HP o blev BIR valp för Edwin hade för mycket vitt! Så va det Brages tur o han fick excellent!!! Tjoho vad glad jag blev! O så fick gå gå mot Salsa i bästa veteran o Brage blev BIR veteran! Även denna gång för att motståndet hade för mycket vitt... Men men nu va båda mina fina i final o vi kunde gå in i stora finalringen!!! Tjo ho! När båda kom till final så kunde jag helt enkelt inte låta bli att vänta kvar trots att jag visste att vi förmodligen skulle komma in o åka ut lika fort, Anna o Malin o jag hade rätt trevligt medan vi väntade på att finalen skulle börja! O så i i uppsamlingsringen med Freya. Hon är en sån klippa!!! Inga problem trots massa hundar, hantering av ny domare, högtalare osv. Hon bara köpte läget o va så duktig! O visst åkte vi ut direkt men vi har ialla fall varit in i finalringen! Vilken erfarenhet! O så Brage då, samma där... han skötte sig perfekt o så åkte vi ut direkt men jag år så nöjd o glad för det spelar inger roll hur domaren placerar mina hundar för mig åkte jag dit med vädrens finaste hundar o jag åkte hem med värdens finaste hundar som jag va lite extra stolt över för dagen :).
Ja tränat har vi gjort en del oxå under sommaren, en hel del rallylydnad. Både själva o med Mia o co. I dag har jag o Brage varit iväg till Fagersta för att tävla i fortsättningsklass för 4;e gången o jag hade förhoppningar om att vi kanske kunde bli godkända för första gången... Jag tog med mig alla tre hundarna, Tyr o Freya som sällskap/miljöträning... Där uppe va Mari, Mia, Ida o Lotta det visste jag. Men så visade det sig att Lena va där o Therese med (Thererse har jag inte träffat på jättelänge). Om jag säger som så så va det inte riktigt vår dag i dag... Det va bara Therese som blev godkänd. Men va fan vi hade trevligt... Brage va toktaggad o han hade jättefint fotgående så det är jag jättenöjd med!!! Men han va lite snabb o sätta sig... Han satte sig i 270 garader vänster, han slog ner häcken på skylten i front, han satte sig i helt om vänster o han ville inte stå... o så skulle han han busa med bollen i 8ans frestelse o så tjuvade han o satte sig i 1, 2, 3 steg sitt, Men va fan, det spelar ingen roll han va ju jätteklad o han tyckte att det va superkul! Det är väll det viktigaste känner jag! 49 p slutade vi på. Men men det är bara påt igen :). Trevligt ekipage stod det o funktionererna utanför banan trodde inte sina öron när jag sa att han va 8 år gammal :) Tack alla för en trevlig dag!
Nu är det snart dax för sängen... Ha det alla!
17 Augusti 2013  | Hundar | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sussi Sussi                                             Skaffa en gratis hemsida