Nino, Ciwi & Wira virrpanna !!!
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


Hos Rosa

Idag var vi en sväng hos Rosa ute i Svartedalen och körde lite uppletande. Alla hundar utom Ciwi gick kanoners, min lills skrutta gick hyffsat- hon kan bättre. Men det var inte hennes fel rikitg att det blev som det blev. Nino och Tindra (hans bästa polare) var nedanför och innan hade lite hundar och människor strosat omkring i skogen- utanför vallningen. Jag tror att Ciwi trodde att det var sök på gång.. Men men det tar vi igen nästa gång. Jag vet att hon kan och hon är så duktig när hon gör det annars.

Sen fick jag åka iväg för att gå ut med Smilla å Bulten. Smilla vägrade bajsa så jag gick, å gick å gick men hon ville inte.. Tillslut kännde jag att det fick räcka för lille Bult var ju oxå tvungen att få komma ut. När jag tog lille Bult så haltade den stackaren. Så han vågade jag inte så så långt med.. Men han fick iaf gjort vad han skulle.

Efter det så mötte jag upp Elina och löpande Tindra i fontin för en promenad. Vi tog bara 1.25´an för när jag var ute med Bulten så skadade jag benet.. Jag halkade till och fick vrålont så jag staplade mig fram. haha. jag såg säkert jätterolig ut.

Sen åkte jag till läkarn och snackade lite med dom om sjukintyg mm. F-kassan e ju på å bråkar med mig nu igen.. inte en lugn stund får man från dom. *suck*

Imorgon ska vi antagligen till Rosa igen. Jag har för mig att jag hlrde nåt om spår men jag e inte säker. Jag vill i alla fall att dom ska titta på min å Ciwi´s linförhet för jag har fått för mig att hon går för långt bak.

Jag är och letar i alla möjliga affärer efter nåt som Nino kan dra. Jag funderar på att bygga en liten miniskrinda till honom. Jag tror att han skulle gilla det =)
1 Februari 2007  | Träning mm. | 2 kommentarer
Jaaaaaa, det hade vart kanon!!! :)

Webbplats: http://www.nogg.se/caroo
Skrivet av carro den 2 Februari 2007 09:00
Jag tror jag sett en underdel till barnvagn liggande här nedanför, kanske kan vara ngt att använda??
Skrivet av Lena den 1 Februari 2007 23:54
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & carolina ...                                             Skaffa en gratis hemsida