|
|
|
Må
|
Ti
|
On
|
To
|
Fr
|
Lö
|
Sö
|
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
Mars (2024) |
|
|
|
(7) |
|
(3) |
|
(10) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(8) |
|
(10) |
|
(4) |
|
(13) |
|
(4) |
|
(8) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(4) |
|
(7) |
|
(10) |
|
(2) |
|
(11) |
|
(5) |
|
(2) |
|
(3) |
|
(25) |
|
(14) |
|
(3) |
|
(3) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(3) |
|
(3) |
|
(2) |
|
(6) |
|
(2) |
|
(5) |
|
(3) |
|
(6) |
|
(5) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(5) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(2) |
|
(6) |
|
(7) |
|
(5) |
|
(11) |
|
(4) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(6) |
|
(1) |
|
(3) |
|
|
|
|
|
Inlägg: 278 |
Kommentarer: 4 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Smörkola Recept
Hej! Här kommer ett gott recept på Smörkola. Kram :- )
Smörkola ca, 80 st.
100 g smör 3 dl socker 2 dl vispgrädde 1 dl ljus sirap 1 msk vaniljsocker
Smält smöret i en tjockbottnad kastrull. Tillsätt övriga ingredienser. Koka upp och koka utan lock tills smeten klarar kulprovet eller tills temperaturen är ca 125°C. Rör om då och då. Koktiden kan variera mellan 15-30 minuter. Lägg ett bakplåtspapper i en liten långpanna ca 20x30 cm (för 80 st). Häll smeten i pannan. Låt kolan stelna något. Skär eller klipp den i bitar.
|
22 December 2013
| Dagbok ibland...
| 0 kommentar
|
|
|
|