Vallby för cancerdrabbade
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2019)
>>


Och då var julen kommen...

Jag måste ju hålla er uppdaterade med vad vi gör och hur insamlingen går!

Jag och dottern har sålt änglar i entren på Ica i Hammenhög vid 2 tillfällen och fått in ca 3600kr, Trion med Kristin, Jonna och Philip har varit ute och spelat på 3 olika ställen till förmån för insamlingen och fått in ca 2600kr!
Änglarna är nästan slut nu men de sista ska döttrarna åka ner och försöka sälja på Ica i dag Juldagen! I nuläget har vi nog sålt ca 70 änglar och då har vi bara sålt lite privat och i vår lilla by, skulle kunna ta resten av byarna runt om och sälja många fler men som sagt de är nästan slut!

Jag tror att jag skulle kunna hur många som helst just nu för nästan alla som man träffar på här nere på Österlen vet vad det är för en insamling och köper utan att fråga! :)

En annan sak som gått bra är tröjorna med vårt tryck på, vi har sålt lite över 30 tröjor och de har inbringar över 2000kr till insamlingen!

En annan glädjande sak är att vi slagit förra årets insamlingsrekord som då var 110.000kr och i dag är vi uppe i 124.000kr och sammanlagt de fyra åren vi samlat in 274.000kr!!!

Jag har lite auktionssaker kvar men det börjar gå mot slutet nu, årets insamling har varat lite längre än vanligt men man kan ju inte sluta när pengarna fortsätter att ramla in!!!

Jag har funderingar på att ställa undan 10.000kr till Barncancerdagen precis som jag gjorde i fjol, dessa pengar har jag fått reda på gjorde en stor skillnad på denna dagen i fjol!

Nästa större projekt blir att bilda en förening och börja tänka på hur och var festivalen som vi ska arrangera till sommaren ska hållas och vad den ska innehålla!

Troligtvis kommer vi ha en mindre insamling om någon månad som ska täcka utgifterna till festivalen såsom ljud, ljus, polistillstånd, toaletter, el mm
Jag hoppas vi får samma goda respons bland våra givare, skänkare, köpare då så att vi har en budget att röra oss med för vi vill ju inte starta en festival med minus i kassan!

Signeringen av Ulf Lundelltavlan är inte gjord än, det är nog så att Ulf har mycket att göra och förhoppningsvis hör han av sig så fort han har tid med en signering!

Som vanligt sätter jag in mailadressen till insamlingen där ni kan ställa frågor eller bara ge en respons! osterlen@outlook.com

Ha en god fortsättning på julen och ett Gott Nytt År!!! / Ronny.
       
25 December 2013  | Lite ny information om vad som hänt och händer | 1 kommentar
Ja änglarna är verkligen lättsålda :) En vän till mig har en son som haft leukemi och hon har tagit hem påsar med änglar som vi sålt i omgångar under hans 2,5 år i Lund. Vet inte hur många påsar vi sålt sammanlagt men de försvinner direkt....stor efterfrågan på dem också och det är ju jättekul när pengarna går till en bra sak. Räknade just mina och har bara 15 st....det är ju så svårt att välja. Kul med denna sidan och följa allt arbete / Maria

Webbplats: http://mariasvardag.bloggplatsen.se
Skrivet av Maria den 26 December 2013 22:23
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Ronny Cronvall                                             Skaffa en gratis hemsida