Nino, Ciwi & Wira virrpanna !!!
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


Så duktig!

Var och tränade ikväll med Ciwi..
Nino var såklart med som vanligt men han satt mest och luktade på blommorna *s*

Jag har ju anmält Ciwi till en Momentkurs på lerum och då är det intagningsprov. Dom ska kunna komma på inkallning, platsliggning och gå fot.
Så jag håller på å finslipa de där sakerna nu innan "provet".
Det ska inte vara några problem för Ciwi är duktig och lättlärd och kan de flesta sakerna redan. Det enda är väl att hon lägger sig snett - hon ska ju ha det så bekvämt som möjligt *s* men annars e platsen inga problem för hon äääälskar att ligga. haha.
Inkallning...hmmm. det BÖR inte vara några problem. Ibland kan hon tycka att det e lite tråkigt att jag går iväg och vill gärna följa efter, men oftast sitter hon som ett ljus. Sen får jag ju hjälpa till lite med handen vid ingången, men hon blir duktigare och säkrare på vad hon ska göra för varje gång =)
Fot/fritt följ/linförhet är nemas problemas. hon är så mammig och förig och gör vad jag ber henne om ;) Än sålänge i alla fall- hon är ju bara 6 månader..

Vi tränade lite på apporteringen och det gick lysande- nu är det inga problem att sitta kvar tills apportbocken har landat , sen sticker hon som ett skållat troll och tillbaks in igen. Vi tränade även på att bara sitta med apportbocken i munnen och inte släppa förens jag säger till...

Det är så kul att ha en hund som VILL vara med å träna. Nino tycker ju att jag är en jobbig kärring som mest bara är i vägen. haha.

Efter träningen gick vi in i skogen så hundarna skulle få busa av sig.. och Nino är fullkomligt tokig. Han har så kul och är jättemysig för tillfället.
Hoppas, hoppas, hoppas att det håller i sig. Annars får jag göra som flera tycker- gå till veterinären och ta leverprover mm..

Nån som känner nån jägare?
Jag skulle behöva få tag på ett par rådjursklövar. Nino är ju grym på viltspår och han vill göra nåt som HAN gillar för en gångs skull ;)

Ta hand om er!
16 Augusti 2006  | Träning mm. | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & carolina ...                                             Skaffa en gratis hemsida