Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2022)
>>


Sommarsemester i september!

Nu är våran sena sommarsemester över! Vi har haft en helt otroligt härlig semester!! Packade skåpbilen full och vi hade lite svårt att tro att vi skulle få plats med all packning i båten, men är det nåt man har blivit bra på efter alla hundutställningsresor, så är det att få plats med packning!!

Först åkte vi till Nämdö för att basta. Kom dit glada i hågen och upptäckte rätt snabbt att bastun inte funkade!! Det rök in när vi eldade. Vi pratade om att ringa tillsyningsmannen och precis då dök han upp! Han trodde att det skulle gå att basta, men vi provade igen och det gick inte. Trist när man har åkt dit enkomt för att basta! Inte så mycket att göra åt det! Vi fick hitta på andra saker istället!

Dagen efter tog vi en låååång promenad på ön och testade även på Geocaching. När vi kom tillbaka till båten efter 4 timmar, kom tillsyningsmannen med sin båt och han hade med sig ett elverk och en dammsugare. Han lyckades dammsuga bort stoppet i skorstenen, så då var det fritt fram att basta!! Vilken lycka!

Vi stannade där en dag längre än planerat eftersom vi missade en bastudag. På fredagen packade vi ihop allt och åkte till Utö. Där skulle vi träffa en massa kompisar för en partyhelg. Där stannade vi fredag-måndag. Dom andra åkte hem på söndan och vi stannade en dag till för att få lite egen tid på Utö.

Sen åkte vi tillbaka till Nämdö igen för att basta ännu mer!!

25 September 2014  | Blogg | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida