Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


Du förvånade mig..

Jag hade då aldrig trott det här om dig, du förvånade mig så extremt mycket att jag blev rädd.. FYY FÖR DIG! Jag märkte igår att du inte alls kände mig på så sätt, trodde det, men tydligen inte.. Du sa för mycket som du hade kunnat hålla inom dig, hur ska jag nu kunna vara som förr?! USCH, du fick mig att gråta, för du sa sanningen, men du har tydligen aldrig fatatt att livet inte är rättvist att jag får göra som jag vill men inte han! Men du vet inte hur jag är, absolut inte, det märktes så väl. Förlåt för att jag inte är som alla andra, förlåt att jag försöker visa honom respekt fast jag är dum i huvudet! Men skaffa dig någon i 2/½ år så får du se och var mycket svartsjuk så får du se va det leder till.. Du förstörde verkligen det jag byggt upp med dig, blev idiot på dig och det tyckte många andra med. Gör aldrig så här igen, för du vet att du betyder extremt mycket för mig... Men det du sa igår, det blev för mycket du borde aldrig erkänt det. DU VAR DUM, DU VAR mycket DUM!

 


Kvällen var mycket rolig och det var mycket skratt alltså. Mmm att det var, men skulle ha gjort den där sumobrottingen, men någon var redan för svettig:) HAHA! Tack för att du var så otroligt gullig igår:) Du är en mycket fin person i mina ögon!

Mollan, Du är så jävla sköön, en dag, en dag. Det vill jag lova;) HAHA, men röjde genom kvällen helt och hållet och var så där riktigt bra full, och inte så odräglig som många andra gånger! Tack för ni är så otroligt fina tjejer, är glad med er:) Malin du vet, Schhh! :)    Love you sisters! haha

 

waaah...

 

3 Februari 2007  | Februari | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Karin Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida