Startsidan Blogg Fotoalbum Länkar Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2020)
>>


Nytt år och nya utmaningar och möjligheter....

Jag har inte gett några nyårslöften denna gång. Däremot utmanar jag mig själv och har 2 utmaningar ev. 1 eller 2 till men vill inte ta allt på en gång.
Utmaning 1 lyckas då ner i vikt, just nu - 7kg och utmaning 2 lyckas jogga/springa vårruset i maj. De andra 2 utmaningarna är dessa
under 100 dagar avstå från allt onödigt socker och under 60 dagar se till att jag får 30-60 minuters egentid varje dag. Då får varken Bengt eller hundarna vara med, då ska jag vara helt själv. De 2 sista de kommer med, men inte nu.

Å hur går det med hundarna? Jo det går bra. Hade en del tävlingar inplanerade med Ture nu i vår. Men då han är oren/halt ibland höger fram, har jag bestämt att inte tävla honom förrän jag fått ordning på detta. Vi ska bara träna. Jag var ett tag inne på att det kunde komma från hans rygg, men det gjorde det inte. Utan det är kommer pga överbelastning. Nu simtränar vi en gång i veckan och är ute och rör på honom mycket. Han får även akupunktur. Han har fått 2 behandlingar och ska ha 3 till. 

Hur är det med Nyx då... jo hon har fällt i vinter, så det blev inget My Dog för henne. Nu har pälsen börjat komma tillbaka, men ska vänta att ställa ut henne tills i april. Vi har börjat på Nose Work kurs och hon är en hejare på detta. I går skulle vi börjat på rally nybörjarkurs, men instruktören fick influensa. Så det blev inget med det.
Hon är en riktig liten pärla, tänk att hon nu är 19 månader snart. Tycker inte det var länge sedan vi hämtade hem henne.

På denna bild leker hon med 2 av sina kompisar Maggie och Hippie.

Hur går det med dansen då? Jag om bloggade så mycket om dansen förr. Jag hoppas kunna komma igång med den igen. Hela förra året hade jag problem med en frusen skuldra och det gjorde att det var jobbigt att hålla höger armen uppe länge. Nu är det i stort sett helt återställt. Köpte ett magnetarmand i oktober och det hjälpte mig mycket. 
Har dessutom haft eller har fortfarande lite ont av en hälsporre. Men även det har blivit betydligt bättre. Jag hoppas komma igång ordentligt med dansen igen. Det är en så super motionsform och då vår jag ju egentid ;-)

Nu längtar jag efter värme och sommar. Visst var det fint när vi hade snö för en vecka sedan. Men denna kyla, när det är inget för mig. Märkte direkt när det blev plusgrader ute och mycket bättre jag mådde.

Nu i natt skulle det komma in ordentlig blåst. Ja vi får se...

Älskar att gå vid havet när det blåser och stormar... det är så mäktigt skådespel

Hoppas inte det ska dörja så länge detta år mellan mina blogginlägg....

29 Januari 2016  | Dagbok | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anki Rolfsson                                             Skaffa en gratis hemsida