Pojkmamman
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2020)
>>


Helgen :)

I fredags körde jag kidsen till mamma och pappa där dem skulle sova över en natt. Egentligen skulle jag hämtat dem kl 15 på skola och dagis men eftersom Joel var/är förkyld så vabbade jag, så kunde jag köra dit dem tidigare. 

Skyndade mig hem, ett stopp på Alum för att köpa ett läppglans inne på Åhlens, sedan hem och fixa sig för kvällen. Älsklingen och jag tog bilen in till hans jobb och sedan tåget mot Alingsås.

Väl framme gick vi en bra bit för att möta upp kompisen som vi skulle till Dia Psalma-spelningen med. Gick en bra bit igen till en pizzeria. Där blev det en pizza, några bärs och biljardspel, innan det var dags för oss att dra mot spelningen. 2 par kom dit också...2 väääldigt tråkiga par som inte sa så mycket. 
 Spelningen var bra, men vääääldigt varmt inne i lokalen. Det var ju inget stort ställe dem spelade på. Så fick ju gå ut och ta luft flera gånger för att svalka mig. 
När spelningen var över tog vi nån bärs till innan vi drog till en RIKTIG tråkig efterfest!! Var där nån timma, bara för att Älsklingen skulle få sina pengar för en biljett han hade sålt. Tåget hade vi ju missat så fick stå i kylan i 45 min och vänta på att tåget skulle komma så vi kunde hoppa in. En taxi därifrån till Göteborg skulle kostat 900 spänn!!! Men när vi kom till centralen i göteborg så tog vi en taxi hem och var hemma va 04.15! 

Sov i ca 6 timmar tills jag vaknade självmant. Gick upp gjorde kaffe, spelade lite på mobben, väckte älsklingen. Gjorde oss iordning för att sedan dra till Piccolo för plankstek innan vi hämtade kidsen. 

Hemma sen så blev det våfflor, var ju våffeldagen. Pojkarna nattades, älsklingen spelade på dator, medan jag tittade på nån kass film på netflix. Gick och la mig vid 00, då jag mådde illa. 

Igår blev det utelek med pojkarna ute i det fina vädret. Dem sparkade fotboll, vi köpte glass och festis och fikade ute. Senare åkte jag och Samuel iväg och handlade. 

Idag (måndag) är det löning! Var inte alls roligt att se sin lön efter all vab med maginfluensa, förkylning. Är ju så kass på att skicka in dagarna hos FK. Så dem pengarna kommer ju komma i slutet av april. Är ju ett sätt att spara pengar..MEN hade ju ändå behövt dem. Fyller ju snart 30 och helgen efter min födelsedag åker vi till Norge på "we love the 90's"! 
Så idag ska räkningar betalas, tror inte det är så många denna månad faktiskt. 

Samuel är lämnad på skolan och Joel ska till dagis om ca 2 timmar. Sedan ska tvätt tas om hand. Har precis satt på en tvättmaskin. Har ju en STOR tvätthög inne i vårat rum som måste vikas och läggas in...Har inte haft nån ork till det, men den blir ju bara större och större! 
Sen funderar jag på att kanske dra till gymmet...Har inte gymmat på 1 pr nu och motivationen och lusten är borta totalt! Måste också åka till mekonomen för att boka tid för service och kamrems-byte. Måste göras innan vi drar till Norge. Har skjutit upp det en månad.. Och känner nu att jag kommer inte ha råd alls. Men hoppas iaf att man kan ta det på kredit!! 

Jaja, dricka upp kaffet som håller på att kallna här!
 


       
27 Mars 2017  | Min vardag | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Angelica                                              Skaffa en gratis hemsida