Välkomna hit!
Startsidan Blogg Fotoalbum Smått&Gott Vänner Gästbok
Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2018)
>>


Promenad i gammelskog..

Igår var det min tur att sköta utsläppen i stallet, så jag var uppe tidigt och gjorde iordning alla mina stallsysslor när jag ändå var där. Sedan hjälpte jag Isabella med att få bilen besiktigad innan jag skulle rasta Svinto och Buster. När hon hade slutat jobbet för dagen, bjöd hon oss på middag. Det blev en underbart god Marockansk gryta!

Idag sov jag och Smilla lite längre, skönt! Efter frukosten packade jag ihop lite fika som jag stoppade i ryggsäcken. Sedan tog vi bilen ett stycke, för att komma närmare skogen vi tänkt vandra i. En ca 2 timmar lång promenad blev det i väldigt varierande terräng. Då det var mycket björksly innan vi kom fram till rätta stigen, så fick vi gå väldigt slingrigt och skutta över vattenfyllda hålor, zick-zacka mellan rishögar och hoppa över nerfallna träd. Till slut kom vi in i riktig urskog, så vackert och orört! Vi förväntade oss nästa att få se små vättar eller vildsvin skymtandes i ögonvrån. Men de höll säkert koll på oss i stället, för Smilla verkade höra en massa ljud som inte jag kunde urskilja..

Efter att ha plockat både vanliga kantareller och trattkantareller, fortsatte vi promenaden på en bekvämare stig och slutligen ut på en gammal skogsväg..

Sedan blev det en välförtjänt fikastund, skönt när det finns bord att sitta vid längs vägen..

Ja det blev en ordentlig promenad tillbaka till bilen efter fikat, men det var skönt väder så vi njöt då med. Svamparna vi hittade ska Isabella få med sig när hon kikar förbi här ikväll..

Nu ska jag passa på att dra till stallet och pyssla om Lilla Paris, sedan är det ju fredagskväll med mys framföt TVn, inte dumt det heller!

heart Vi önskar er en riktigt trevlig helg heart

 

6 Oktober 2017  | 2017 | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Mari-Anne Hall                                             Skaffa en gratis hemsida