Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


Ready to be myself!

Jag ska, som jag nämnt tidigare, ägna detta nya året till att fokusera på mig själv, och vad som är bäst för mig. Det är något jag aldrig gjort tidigare, för jag har varit så fokuserad på vad andra vill och behöver hela tiden, och alltid skjutit mig själv och mina egna behov åt sidan. Detta har i längden gjort mig ännu trasigare inombords, och jag har upptäckt det för sent. Jag borde ha upptäckt det, och gjort någonting åt det för längesen, men bättre sent än aldrig som man brukar säga.

Jag har alltid tagit en massa bullshit från många personer, både ”vänner”, släkt, och personer jag dejtat eller haft förhållande med. Varför är ju en gåta egentligen.... Men jag är sådan som människa, har alltid varit, att jag alltid ser till andras vilja och behov före mina egna. Så mycket att min egen vilja och behov faktiskt inte ens existerat. Det är min natur, den människa jag är. Men som människa överlever man inte länge i den här världen om man ska vara sådan och göra så i hela livet, då blir man inte så gammal. Det har jag förstått nu.

Om jag fortsätter detta destruktiva och faktiskt ologiska beteende, så kommer jag gå under innan jag fyllt 50 år. Jag känner det i hela mig. Mitt sinne visar mig det, mitt hjärta talar om det för mig, och min själ viskar det till mig. Så därför måste jag göra dessa förändringar i mitt liv, och vilken bättre tidpunkt att börja än nu när det är nytt år igen.

Att låta sig utnyttjas och användas för andras själviska syften och motiv, och att alltid vara den som uppoffrar sig för andras vilja och välbefinnande, förstör en fullständigt inombords. Det bryter ner en i bitar, som upplöses i atomer, and becomes stardust. Ashes to ashes, dust to dust. 

Jag har tillräckligt med att arbeta med mig själv, att bearbeta allt jag gått igenom, och läka mig själv psykiskt och känslomässigt, för att jag ska kunna fortsätta att låta andra använda mig och utnyttja mig. Vare sig det gäller vänskap, sexuella relationer, eller förhållande. Jag har förstått det nu, förstått det på riktigt.

Och My God så befriande det är! Att släppa gamla laster, och släppa människor som hängt som ett ankare omkring mina ben, och hindrat mig från att befria mig själv från mina bojor. Tyngden har nu lättat, bojorna är brutna. Och därför kan jag nu lättare fokusera på mig själv, min läkeprocess, och vad jag behöver för att kunna leva ordentligt.

Jag har släppt en hel del nu. Jag har släppt taget om, och brutit helt med vissa människor, som inte varit bra för mig, som inte brytt sig om mig på riktigt, och som inte velat det bästa för mig, utan som genom sitt sätt att behandla mig har bidragit till att jag brutits ner mer och mer, och inte kunnat läka ordentligt. Dom människorna har bara agerat utifrån sina egna syften, och själviska behov, och struntat fullständigt i hur deras handlingar påverkat mig.

Vissa av dom har jag gett många chanser, fler än dom någonsin har förtjänat, och dom har ändå inte tagit det på allvar utan har fortsatt att bryta ner mig genom sin själviskhet och sina handlingar, och fortsatt att ta mig för given. Och väljer man att göra så, så blir det förr eller senare konsekvenser, lita på det. Och konsekvenserna blir att jag till slut tröttnar, på riktigt! Jag må ha en stort tålamod, vara väldigt förlåtande, och ha ett överseende med saker och ting få har, men inte i all evighet. Och jag har viljan och önskan att genom att ge folk en andra chans (eller 3 eller 4 eller fler), så gör det att dom också tar till vara på dom tillfällena och chanser som ges, för jag vill tro att människor har ett gott hjärta. Men inte alla har det, särskilt inte dom som har sett tillfällen att utnyttja mig där jag bara velat gott, och utnyttja det faktum att jag har en stor förmåga att förlåta, även förlåta sånt som inte borde förlåtas. Och för dom personerna att veta om det, spela på det och utnyttja det hos mig, som många gör - det är skamligt. Det är bortom idiotiskt. Det är att göra mig ännu trasigare.

Och sådana människor kan jag inte, vill jag inte, ha i mitt liv! Dom förtjänar inte en del av mig, att ta del av och vara en del av mitt liv! Jag har fått nog! I am done! And God it feels good! laugh

Så nu ska jag ägna resten av min tid åt att bli den person det alltid varit meningen att jag ska vara, som jag aldrig kunnat bli innan. Eftersom jag alltid känt mig tvungen att vara någon jag inte är, för andras skull, för att vara andra till lags, för att andra ska bli mer nöjda. Och det har långsamt knäckt mig.

So no more! Here on forward comes the real me! And she is real, she is magnificent, she is a fighter, a warrior, who proudly shows off her scars to the world! She is me. heart

 

Nedan: låten "Ready To Be Myself" med David Dunn. Ingen låt mer än denna kan beskriva så klockrent hur jag känner! Så bra! heart

 

 

 

 

 

 

 

 


       
20 Januari 2018  | Lite allt möjligt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Angelica Börgesson                                             Skaffa en gratis hemsida