Välkomna hit!
Startsidan Blogg Fotoalbum Smått&Gott Vänner Gästbok
Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2018)
>>


Tillbaka i rutinerna..

Ja då är det vad jag kallar kvällsvecka igen. Vincent och Wille jobbar kväll och då är Svinto hos oss på kvällarna, så Smilla får lite sällskap när jag åker till stallet. I förmiddags var jag och Vincent inne i stan för att köpa hem lite tuggisar till hundarna. Det brukar ju gå åt endel sådant när man har hund..

Sedan var det ju allt det vanliga med hushållssysslor, laga mat och äta innan han skulle iväg till jobbet. Hundarna har haft kul ute i snön i alla fall, sprang och busade en stund innan de gjorde vad de skulle.

På eftermiddagen åkte jag upp till stallet för att mocka och ta med Lilla Paris på en promenad, men oj vad hon reagerade på allt möjligt idag. Undrar vad hon varit med om, de veckorna hon var hos fodervärden.. Hon som varit lugnet självt och nu stressig av minsta lilla. Ja det får blir miljöträning framöver. Så idag stog vi och tittade på en bil med transport som kördes på stallplanen och till slut var hon nästan lugn i alla fall.. Efter det gick vi ut till vägen och kollade på allt vi gick förbi. Och sedan in i stallet för att njuta av en god rykt/massage. Det tyckte hon var så skönt så hon stog och blundade.. Vi hade så mysigt ihop och jag tror att vi på något sätt kommit varandra närmare nu sedan hon kom hem igen. Det känns som hon fått mer förtroende för mig nu äntligen..

När jag var klar i stallet åkte jag hem till hundarna, de var ju också hungriga. Men nu ligger de så skönt och avslappnat och sover gott i väntan på hussarna, som snart kommer hem efter jobbet.

Jag har också börjat känna mig sömnig, sover nog som en stock inatt. Sov gott alla fina..

Zzzzz..

12 Februari 2018  | 2018 | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Mari-Anne Hall                                             Skaffa en gratis hemsida