Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


Videomaking.

Känner mig fortfarande nere, har verkligen hamnat i en dålig period igen.

Mycket tankar, mycket minnen, mycket känslor, som hela tiden ligger och skaver i mig. Försöker distrahera mig själv en del, för att det ska bli lättare att orka med. Det jag gör mest nu för att distrahera mig själv att att se mycket på tv och film, naturligtvis, men jag pysslar också en hel del med att skapa egna videos och lägger ut på min youtubekanal. Det är något jag tycker är kul, jag får vara lite kreativ och låta hjärnan arbeta lite - och det är något som distraherar mig på ett bra sätt. Så jag gör mycket olika videos nu, lägger ut något nytt nästan varje dag. Det är väldigt blandad musik, och jag exprimenterar hela tiden med nya sätt och tekniker. Det är så kul!

Om det är någon som undrar vilket program jag använder för att göra dessa videor, så använder jag ett gratisprogram man kan ladda ner till sin dator som heter "Videopad Video Editor". Det är ett mycket bra, och ganska enkelt program att använda. Man får pröva sig fram. När man väl fattat grejen, så är det väldigt enkelt. Det finns också ett program som heter "Windows Movie Maker" som är ett liknande program, bara lite mer avancerat. Och det är ofta inte ett gratisprogram, men i vissa datorer så finns det programmet installerat från början. Det är också ett väldigt bra videoredigeringsprogram.

Som jag sagt innan, ni får gärna gå in och kika och lyssna. smiley

https://www.youtube.com/user/TheSummerGlow

Här nedan lägger jag ut två videos som jag nyss gjort. Den ena är låten "Sacrifice" med Sinéad O´Connor från 1991, en underbar cover hon gör på Elton Johns låt. Denna berör mig så djupt! Och så låten "Keep The Streets Empty For Me" med Fever Ray från 2009. En riktig favoritlåt!

Kram på er så länge! heart

 

 

 

 

 

 


       
15 Februari 2018  | Lite allt möjligt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Angelica Börgesson                                             Skaffa en gratis hemsida