Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2020)
>>


söndag o måndag.

dåså...
Igår var jag o Lena ute och spårade på tidig morgonkvist...
Nu blev vi inte klara så tidigt som vi hade hoppats på för det strulade till sig lite,
vägen vi körde in på och skulle parkera utemed hade det blivit bom stopp på, då ett träd fallit ner tvärs över den.
Sedan var det så mkt träd som hade fallit i kombination med att någon huggt ner stora delear av skogen vi tänkt spåra i, detta gjorde att allt blev försenat men hur som helst... Till slut var det iaf två spår utlagda och vi passade på att köra lite uppletande under tiden de låg till sig.
Eassa hade 6 föremål ute i en full ruta. tre nära och tre på djupet, det blåste rätt så kraftigt och vi körde med vinden i ryggen, hon hade en tendens till att hamna en bra bit utanför rutan kan man väl säga men bortsett från det så skötte hon sig bra, plockade alla föremål utan större bekymmer, bra fart ut o in, men en hel del tugg... :-( Vi får kämpa vidare på detta.
Efter det var det så dags för spåret, det hade legat ca 1.5h och gick i fin terräng, dock så verkade Eassa tycka att det idag var lite väl lätt och spårade liksom lite halvengagerat nästan som om hon sysslade med annat samtidigt, dvs hon var inte helt 100 fokuserad, dock var det inget större bekymmer för henne att lösa spåret i sig, hon fick med sig alla apporter och var nog inte mer än kanske 2-3 meter ifrån spåret som mest, men ändå, det kändes inte helt klockrent idag ändå.
Funderade även lite på om förra spåret kan ha legat kvar i bakhuvudet på henne på nåt sätt....?! hmmm får fundera ett tag till på detta och eventuellt se om det blir nån skillnad till nästa spår, det blev mao inte den tänkta viltstörningen iform av en släpad klöv som korsande spår, men det var gott om vilt"spår" i och runt spåret, men jag vet ju inte hur färska de var, kan väl även ha varit därför hon var lite "flummig"...
Ja ja, den som lever får se!

Efter detta var det raskt hem o äta, duscha o byta om, slappa en stund för att sedan åka ner till Ale gymnasium och kika på Ale teater sällskaps senaste revy, "Reagera", den var lite småkul helt klart! Roligt oxå att göra nåt som man inte brukar.

Idag var det bara promenad och massage som gällde.
Idag var första riktigt besöket hos Anna massören, sedan Eassa valpade.
Hon hade en del smågrejer som Anna tog tag i men inget oroväckande direkt, det kändes bra så nu är det bara att börja köra "hårt" igen :-)
Får väl anamma Johannas uttryck, nu skall hon få springa tills ögona blööör!
;-) Kanske inte riktigt, men en hel del iaf!

Imorgon blir det inomhusträning i ridhuset igen.
Ha det gott!
5 Februari 2007  | BLOGGEN | 3 kommentarer
Hur går det hos Talis.????

Webbplats: http://Anderzzons.se
Skrivet av PeO & Hardy den 7 Februari 2007 12:16
Som tur var så fick jag i alla fall mer motion av allt strulande...
Skrivet av Lena den 6 Februari 2007 09:07
Jag tror allt att Du slår huvudet på spiken, Heléne! Jag kunde lika gärna ha fått surttit i kylskåpet i köket ;) Men det är DERAS förlust, Jag ångrar mig INTE, och ÄNNU mindre efter detta *LOVAR* Min lille Jäger är det juvligaste som finns,,,,,,,Det var MENINGEN att han skulle komma till matte May ....
Skrivet av Maysan den 6 Februari 2007 00:39
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Heléne Gustafsson                                             Skaffa en gratis hemsida