Bästa bilsemestern
Startsidan Blogg Fotoalbum Sidor Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2022)
>>


Resa till Toscana och bli en del av världens historia

Är du nyfiken på att resa till Toscana? Det är en vacker plats, såväl som historiskt viktig. Den bästa tiden att resa till Toscana för en semester är under våren, även om vädret ofta är trevligt året runt. Med tre internationella flygplatser som betjänar Florens och Verona finns det frekventa internationella flygresor till Toscana.Toscana är ett område i centrala Italien som ligger mellan Milano och Venedig. Dess huvudstad, Florens, är känd för sina konstverk, särskilt av Michelangelo. Dess naturliga landskap inkluderar också de steniga Apennine-bergen, med sina berömda sandstränder och robusta terräng. Dess konstnärliga och kulturella arv går tillbaka till den romerska perioden, då det var känt för michelangelos och Leonardo da Vincis stora konstverk.

Under årens lopp har Toscana varit hem för många konstnärer, bland vilka kända inkluderar Michelangelo. Denna region var ett stort handelscentrum i klassisk tid och är fortfarande känt för sin konst. Köket är också anmärkningsvärt, med senapsfrön, marinerat kött och svartögda ärtor samt lokalt producerade korvar. Dess vinproduktion, särskilt för röda, är legendarisk, särskilt från gården till den berömda Barolo vingården i Vincenza.

Även om Florens har fallit till den moderna eran, är det fortfarande en attraktiv stad. Dess medeltida gator lever med aktivitet, och många konstgallerier och museer finns här. Spanska trappan och Duomo, Florens religiösa centra, är hisnande. Ponte Vecchio är hem till Uffizi Gallery, en av de mest kända samlingarna av renässansmålningar. Florens är också hem till Virgilio, som är Florens äldsta och mest kända konstgalleri.

Nästa på din lista bör vara Santa Croce Sea, med sina lyxiga hotell och villor, liksom de många stränderna och orterna. Du kan också gå under jorden för att se de fantastiska konstskatterna i Toscana. För dem som älskar historia och konst är här en perfekt plats att spendera tid. Här kan du se de underjordiska tunnlarna, katakomberna i Vitra, Katakomberna i Anfi och St. Celias Cathedral, bland många andra.

Med många saker att göra och se kan resor till Toscana bli en mycket spännande resa. En virtuell rundtur i Toscana kan vara till hjälp för att planera din nästa semester till denna gamla och charmiga del av Italien. Så planera i förväg, packa dina väskor och ge dig iväg på din flykt!

När du reser till Toscana är det viktigt att dra nytta av alla vackra kulturplatser, liksom de underbara landskapen. Denna antika del av Italien har berikats av så många konstnärer, filosofer och musiker under hela dess historia. Bland de berömda besökarna i Toscana finns kända författare, målare, kompositörer och musiker som Michelangelo, som många utlänningar besöker, och till och med påven Sixtus IV. Du kan se andra vackra konstverk här.

Andra intressanta platser när du reser till Toscana inkluderar den romerska amfiteatern och den toskanska trädgården. En annan stor attraktion av noter är närvaron av flera museer. Dessa är särskilt populära bland barn. När du reser till Toscana, glöm inte att stanna till vid den charmiga Piazza San Marco. Detta är en måste-se plats för turister och är ett bra ställe att köpa souvenirer från.

28 Mars 2021  | Resmål | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Bästa Bilsemestern                                             Skaffa en gratis hemsida