Nogg.se/tricia
Startsidan Blogg Fotoalbum Personligt Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2023)
>>


Annandagstankar

Hej där. Kul att du hittat hit. Denna hemsida är väl egentligen inte direkt hemlig, men jag delar den liksom inte hit och dit och gör reklam för den heller. Dels för att jag precis skapat den och dels för att jag tänker att detta kommer bli min personliga plats. Du är givetvis välkommen här, vem du än är, särskilt om du är intresserad av en autistisk multikonstnärs liv som också studerar till beteendeterapeut.

Det är dock skillnad på besökare och besökare. Det ÄR lite pirrigt när familjen läser ens saker. Men om du inte känner mig personligen så är det en helt annan sak. Varför det är så vet jag inte. Men jag antar att jag kommer dela länken till denna hemsida till vissa utvalda personer i mitt liv också, så känn er speciella om jag delat länken med er.

Inte för nåt jag skriver eller publicerar här är speciellt hemligt, men ändå. Jag lägger mest upp sånt som intresserar mig personligen här. Min portfoliohemsida är mer… profssig? Fast den har jag inte ens byggt ännu.

Idag är det annandag jul. Klockan är över midnatt. Julen har vart finfin. Den startade med lite tjafs men sen gick det bra. Jag och pojkvännen och hans son firade med våra båda familjer idag och igår. Det var lyckat.

Jag har dock inte alltid gillat julen. Förr var den ganska hemsk. Har trauma (DID och PTSD) tack vare det samt en massa annat. Mitt liv var minst sagt dramatiskt. Men nu är allt lugnare och det är därför jag valt att läsa beteendevetenskap. Just för att jag har haft det tufft och så. Då kanske jag kan sluta cirkeln och använda erfarenheterna till att hjälpa andra istället. Men mer om det senare. För det är just det bloggen kommer handla om. Att öka kunskapen kring beteendevetenskap och Autism och ag vill hjälpa andra förstå mig och andra i samma situation.

Det och blandat med en hel del kreativ konstnärlighet, inspiration, livsstil, psykologi, studier med mera.

/T
26 December 2021  | Autistiskt Vardagsliv | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Tricia Joy                                             Skaffa en gratis hemsida