Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2020)
>>


Glasspinne,

Jag har varit lat och inte orkat uppdatera mig så mycket, men vad gör det. Jag har nog mest lodat och tagit på Staffans rumpa ändå.

Måndag: Skolan är sämst i världen och jag orkade inte sista lektionen. Vid fem åkte jag och Natalie till stallet, hon skulle ha en brun häst med för stor
make (mage) jag blev frustrerad över att hon var såa rädd för den lilla ponnyn. Bah. Jag skulle rida fjordingen, sötast i världen är han. Det gick urbra och han gick assnyggt. bästhäst. Skapligt mycket bättre än förra gången då jag hade Humlan, bah långsamma maskhest.

Tisdag: Gick till skolan men kände hela tiden att jag ville gå och sova, så efter första lektionen gick jag till Jakob och sov. Skulle haft graf i 2 timmar på mitt hål egentligen så jag orkade inte + Eva-Lill senare på eftermiddan, IUSCH! På kvällen fick jag cykla ner till stallet i den jävla snön som har återkommit, skräp. det var halt och jobbigt och jag blev andfådd även fast det är nerförsbacke nästan hela vägen.
Sen tog jag en hink med massa havre eftersom dem små pållarna har lite problem med att vara fogliga ibland, förutom Hamlet <3 han kommer jämt när man ropar. Humlan ville dock inte ut i snön så hon fjantade sig och sprang iväg, men sen lurade jag henne med massa hö, gullegull. jag hade bråttom som fan för Åsa väntade borta hos sig och vi skulle vara i ridhuset vid 6. Kom dit precis lagomt. (red med sporrar första gången på Humlan) Vi skulle hoppa studs och det gick asbra, hon var pigg som tjosan och galopperade på tvären och grejade, stannade bara en gång vid ett cphinder, helt kär är jag. MYSHUMLAN <3
vi tar en STAFFANPOESS på den, grattis,.


ONSDAG: gick upp vid 09.30, gick till skolan hade svenska och det var ganska drygt, det är bara jag och Helena som håller koll på när vi slutar, jag fattar inte varför. stört. Sen hade vi kort lunch och Staffan var knäpp. Multimedian var ganska kul för våran animering blev söt förutom att Staffan var arg på mig och director. Grafen var dryg som fan och det är helt ovärt, skitlektion. + att jag inte tål när någon pratar för mycket om för lite.


Fulsnyggjätteful bild på mig från sommaren -05 och Strömstad med Maja .

7 Februari 2007  | Mjäk | 3 kommentarer
jag är bäst på att ta snygga bilder 8-)

Webbplats: http://nogg.se/majaaa
Skrivet av maja den 8 Februari 2007 21:12
HAHAHHAHA! Vilken höjdarbild! Bluö!

Webbplats: http://www.nogg.se/remembertomorrow
Skrivet av Lajnus. den 7 Februari 2007 21:23
Vem pratar för mycket om för lite, det är min fråga.

Webbplats: http://www.nogg.se/HeroinBebop
Skrivet av Jakob den 7 Februari 2007 19:53
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Maj UH                                             Skaffa en gratis hemsida