Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Full fest & snubbeldricka!

Jahapp, då ska jag försöka hinna sammanfatta våran härliga Värmlandsresa lite snabbt. =) Jag & Gunde åkte iväg i fredags vid 13-tiden. På fredag kväll var det lydnadsträning i ridhus som stod på programmet. Vi skulle egentligen ha ridit den kvällen, men det blev tyvärr inställt. Vad gäller Gunde och ridhus, så tänkte jag att vi bara skulle ha lite miljöträning eftersom ridhus i sig kan vara spännande nog. Och med tanke på att det även skulle finnas mer störning i form av andra hundar, så tänkte jag att det antagligen skulle räcka att hålla Gunde i styr. Men han var faktiskt jätteduktig och mera lyhörd i ridhuset än vad jag hade väntat mig, så det var jätteroligt! Vi var nog bara där ca 1 timme och Ulle & Mio tränade en del moment till lkl3. Det såg riktigt bra ut! Efteråt åkte vi och köpte kebab som vi tog hem till Ulles mögellägenhet. Kollade på Let´s Dance (och Lasse Brandebys dödsskutt) och drack några cider/öl.

På lördag morgon gick vi upp i ottan (i alla fall enligt mina mått) för att åka och träna för Värmlands hundtränar/lydnadsguru(?) Heidi Billkvam (med reservation för stavningen). I 2 timmar drillades vi av denna härliga människa! Och vilka givande timmar det var!! Ulle & Mio fick lite tips med momenten i lydnadstrean, medans jag & Gunde fick många tips med momenten i lekislydnaden. =) Även den här gången hade jag förväntat mig att Gunde skulle vara överallt & ingenstans, men det gick faktiskt riktigt bra - igen! Han svarade bra på allt som Heidi tipsade om och jag fick en ny hund med mig därifrån. =) Nu gäller det bara att underhålla detta.....

Sen åkte vi förbi McDonalds för lite lunch och vidare till en nyöppnad, stor djuraffär. Åkte även och handlade lite chips och sånt till kvällens fest. Innan vi åkte hem tog vi en prommis med hundarna. Hem till mögellägenheten och fixa & trixa inför festen. Vid 19-tiden började partybrudarna droppa in. Lite variation var det på nykterheten redan vid starten. =) Jag hade full koll på både läget och min vinflaska ända tills Kristina började bjuda på sin snubbeldricka.... Oj, vad gott det var och OJ vad svårt det var att säga nej! =)) Efter några timmars förfest åkte vi in till Karlstad. Vi trängde ihop oss i 2 bilar (lite ojämt fördelat, för vi var 7 pers i våran bil och typ 4 pers i den andra). Vi hann få i oss hela flaskan med snubbeldricka på vägen in. Ulle & Gun satt i skuffen i varsin hundbur. =) Blue Moon Bar var kvällens mål. Vilket stort och fint ställe det var! Jag gick vilse ett antal gånger, fast å andra sidan har jag ju inte världens bästa lokalsinne heller och särskilt inte på fyllan. Schlagerbaren var ett trevligt ställe, dit måste vi åka igen!! =) Stället stängde vid 2 och jag & Ulle åkte hem strax innan. Fast det var knappt vi tog oss hem, för det var lögn i helvete att få tag på en taxi! Men vi lyckades snika in oss i nån annans taxi och dessutom fick vi åka gratis. Tack för det, Televerket!! Stupade i säng, fulla & glada!

Söndag finns det inte så mycket att säga om. Vi var trötta & sega hela dagen. Orkade ändå ta en långprommis med hundarna och även träna lite. Det blev ett sök med 8 dummysar, dom fick ta in varannan, alltså 4 var. Duktiga var dom våra grabbar! Sen åkte vi hem och vilade en stund innan vi åkte hem till Anna & Patrik för att kika på deras lilla bebis, Jacob, som var otroligt söt! Tog även hem mat, så det blev bakispizza. =)

Ja, sen hände det inte så mycket mer! Lånprommis och hundträning på måndagen innan hemfärd. TACK alla för en jättetrevlig helg!! Favorit i repris snart??

Det blev ingen vedhämtning igår - tack & lov! =) Ingen av oss orkade och Nicke hade ont i ryggen. Ikväll ska vi flytta tillbaka våra djur (utom hundarna) till lägenheten, för det är lite för kallt i huset när vi inte är hemma och eldar. Därför får dom egen lägenhet tills sista mars. Lyxigt! =)
8 Februari 2007  | Blogg | 1 kommentar
Hej! Vilket härligt och glatt inlägg, kul att läsa :-)!! Helgen verkar ha varit jättebra, prefekt blandning av hundträning och lite partaj ;-) Å det är så roligt att träna när det känns givande! Ha en fortsatt trevlig helg, kramar från oss i "norrland"

Webbplats: http://hem.bredband.net/jeanettej/
Skrivet av Jeanette & Chilly den 10 Februari 2007 19:37
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida