Kan en nyckelpiga, kan jag
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


En konstig skräckis och alla hjärtans dag !

Aloha ! Igår va det ju skräckis som gällde. Den hette tydligen a tail of two sisters. men den var äcklig och läskig några gånger med till slutat blev allt bara helt koko. man fattade ingenting... men jag fick skrika en gång i alla fall ;D men jag känner att jag måste berätta vad de konstiga var ! Kolla, de var två systrar i halva filmen men sen helt plötsligt när storasystern bad hennes lillasyster berätta nått för pappan sa pappan att hon var död, alltså lilla systern och att storasystern antagligen bara inbillat sig henne hela tiden ? Vi började spekulera om att kanske storasystern hade dödat lillasystern och mamman... men man visste liksom inte.. och först såg man styvmamman gå med en säck full med blodfläckar och slå på den och sen var det istället storasystern som gjorde precis samma sak.. nää, jag fattade verkligen ingenting.. och vem var det där spölet och de? var de mamman och lillasystern? Aja..

Idag är det alla hjärtans dag ! :D Har hemstudiedag.. man ska ju intervjua tre kvinnor från olika generationer.. Ska nog göra det lite senare på dagen... Undrar om kanske Sofie köper nån god choklad till mig ? ! :D nej, det kommer hon inte att göra ;D jag kan ju alltid köpa en egen !

Är ensam just nu i hemmet. Men ska väl bli icke ensam vid lunch hoppas jag :) Men nu vet jag inte vad jag ska skriva längre, Toodiloo

Hjärtskrikande Anna det ska se ut som ett hjärta i alla fall, haha

14 Februari 2007  | Vanligheter | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna Berlock                                             Skaffa en gratis hemsida