Sedum Hispanicum
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


Allmänt dravel...

Jaha...då börjar vi om. Hade skrivit värsta bra inledningen men hade ingen kategori. Fixade kategorin och naturligtvis försvann texten...suck!

Nåväl, börjar med lite om mig
Är student och håller för närvarande på att tragla mig igenom mina sista kurser efter fyra års studier. Sen är det bara exjobbet kvar. Insåg just att om mina lärare från låg-och mellanstadiet hörde vad jag skulle göra så skulle de le och säga ´vad var det vi sa!´. Jo, mitt exjobb ska handla om, hör och häpna, HÄSTAR. Så j***a otippat! Som barn var jag inbiten hästtjej som spenderade all ledig tid i stallet (4-benta vänner duger bra när man inte har några 2-benta!). Gymnasietiden blev även den hästinriktad. Och nu, mitt exjobb, kommer att handla om hästar! Ana den röda tråden...

Studierna börjar bli liiite slitsamma, inte för att det är trist att lära sig nya sakar, men jag kommer bli så glad den dagen jag har skrivit min sista tenta! är så j***a less på att tentaplugga! Jag ska i alla fall skicka iväg min första riktiga arbetsansökan idag så håll tummarna! Jobbet passar mig och min bakgrund superbra och ligger i en kommun precis utanför stockholm på rimligt pendlingsavstånd. Vi har dessutom tittat på hus åt det hållet (bland annat) och skådar mycket fågel där.

Ja, jag är ju fågelskådare och gillar att fotografera fåglar och annat, även om bilderna ofta blir hellre än bra. Bilden föreställer en Western Gull (västtrut) och är en av de allra första bilderna jag tog men min nya kamera, en Canon EOS 350D. Köpte den som "pris" till mig själv efter att ha klarat en jättejobbig tenta i höstas. Den officiella premiärturen togs när jag och gubben var på semester i Californien i julas..

Ja just den, för den som undrar vad Sedum hispanicum betyder...It´s 4 me 2 know and 4 U 2 find out!!

P&K
15 Februari 2007  | Februari | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sedum hispanicum                                             Skaffa en gratis hemsida