Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Världen ÄR liten!!

Glömde berätta om nåt märkligt som hände på festen i lördags....

Jag & Helena svängde förbi byagården innan festen började för att se om det behövdes hjälp med förberedelserna. Blåsa ballonger fick jag hjälpa till med och det är verkligen inte lätt att blåsa ballonger! =) När vi sen skulle åka hem för att göra oss i ordning, kommer precis Johan förbi. Johan är föredetta jobbarkompis med Jimmy (syrrans kille) och han bor numera i Östersund. Vi hejade på Johan och jag gick fram och presenterade mig för hans nya flickvän - Marie, och pratade en liten stund innan vi åkte hem för att byta skepnad inför maskeraden.

Sen på festen får jag reda på att Johans tjej Marie är veterinär och vi börjar prata om hennes jobb. Hon berättar att hon jobbar i Härnösand och att hon förut jobbade på djursjukhuset i Falun. Vilket sammanträffande, tänkte jag, för där var vi i början av juni! Berättar för Marie att vi var på spårprov med Malte i Dalarna i juni och att under tiden vi är där så blir Gunde dålig. Gunde är bara med som sällskap och blir helt plötsligt förlamad i bakdelen. Vi får hjälp av både våran veterinär i Sthlm + dom andra spårprovsdeltagarna att komma till djursjukhuset i Falun där Gunde läggs in med dropp. Jag sa till Marie att det var en annan veterinär, men då säger hon att det faktiskt var hon som behandlade Gunde och att hon kommer ihåg oss och hela storyn med spårprovet! =) Snacka om att världen ÄR liten! Hur stor är chansen att Gundes veterinär i Dalarna, 2 månader senare ska träffa Johan som är fd jobbarkompis med syrrans kille, och bli tillsammans med honom och senare dyka upp på Jimmys 30-års fest i Båtvik???? Får nog skylla på kanindräkten att jag inte kände igen henne.... Hade hon haft kaninoutfiten på sig i Falun hade jag garanterat känt igen henne! =))

Nu ska jag åka till lägenheten och duscha och sen ska jag hem och träna hund, rättare sagt Gunde! Nicke ska hämta ved ikväll och det får han syssla med på egen hand, för jag har viktigare saker för mig, eller hur Ulle? =)
15 Februari 2007  | Blogg | 1 kommentar
jajemen terese så ska de låta:) heja heja!!! Vi har oxå jämt kört ett pass!!!! Ha en trevlig helg!! kramizar från oss

Webbplats: http://www.freewebs.com/miogibbe
Skrivet av ulle, gibbe o mio den 16 Februari 2007 18:32
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida