Sedum Hispanicum
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


Äntligen fredag!

Så var det fredag igen...TJOHO!!!!!! Jag har varit sjuk hela veckan vilket inte är så kul. Allmänt uschlig och ont i halsen. Har fått 0 uträttat och kommande vecka är det projektarbete för hela slanten. Stressigt värre!!

Trots förkylningen har jag dock tränat men inte så hårt (egentligen inte så bra när man är sjuk vilken kroppen påpekat). Har som mål att gå ner från 77 kg som jag väger idag till i alla fall 65 kg helst lite mindre. BMI idag är 26,6 och BMI när jag är klar 22,5 hade jag tänkt.

När ska detta vara klart då?

Ja i sommar hade jag tänkt, helst innan. Planen är att tappa ett kilo i veckan vilket hittills inte har fungerat. Därför har jag nu börjat workouta hemma varje dag, 20 min pass enligt en extremt löjlig träningsDVD. Det är otrolig tur att ingen ser mig!!
Nästa vecka ska jag börja simma igen. Hade tänkt simma i alla fall två dagar i veckan. Det borde funka eftersom jag har många dagar då jag inte behöver vara i skolan.

Hittade en skojjig sida där man kan inte bara räkna ut sitt BMI utan också hur mycket kroppsfett man har. Enligt uträkningen har jag 33% fett (aaah 1/3 av vikten) vilket är på gränsen till övervikt. Där ser man...

Nästa helg ska jag på en tjejmiddag på fredagen med massa gamla gymnasiekompisar. I år är det 10 år sedan vi tog studenten. Fy fan, va fort tiden går..!! Det ska bli kul att träffa gamla vänner igen. Vi är en liten klick som mer eller mindre hållit kontakten under åren.

Vänner ja...när man kommer upp i den här åldern skaffar man inte så många nya vänner utan försöker bejaka de man har. I mitt fall inte så många, i alla fall inte på tjejsidan. Jag har ett fåtal tjejkompisar men ganska många killkompisar. En sak jag har lärt mig genom åren; vänner före killar! Dizza aldrig era vänner för en killes skull. Om vännerna drar och det tar slut med killen, tror du att vännerna vill komma tillbaka om du varit dryg/inte hört av dig medan du inte var singel?? Tveksamt tycker jag. Likadant med vänner som skaffar barn, måste man säga upp bekantskapen med de gamla vännerna (som inte har barn) bara för att man nu har lite "barnvagnsvänner" och en liten telning på armen?

Jag ska älta mer om detta senare...måste äta en sen lunch först!

P&K
16 Februari 2007  | Februari | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sedum hispanicum                                             Skaffa en gratis hemsida