Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Projekt FLYTTSTÄDNING & HUNDTRIMNING

Ja nu är det flyttstädning som gäller på våran fritid! Jobb på dagarna och städning efter jobbet. Det är ingen brådska med flyttstädningen eftersom vi har lägenheten till sista mars, men det är ändå skönt att få det överstökat. Än så länge håller vi på och städar köket samt skrubbar väggarna. Rackarns vad smutsigt det blir när man har hundar!

Igår kväll hann vi inte städa så mycket eftersom vi skulle hem till Christer & Frida och kolla på Melodifestivalen. Det är faktiskt första gången jag ser Melodifestivalen i år. Jag har varit schlagerfantast förut, men i år verkar det vara rätt så låg nivå på låtarna, tycker jag (även om jag inte har sett alla omgångar). Därför kommer vi nog inte att åka och kolla på genrepet inför finalen som vi brukar göra. Jag tycker att Kristian Luuk var bra som programledare. Hade läst att han har fått ganska dålig kritik, men jag tycker att han var rolig. "Nyrakad och fin under armarna" som han sa när Sonja sträckte upp armarna när hon gick vidare till andra chansen. =)

Vad gäller hundarna så har jag börjat med trimning av deras frisyrer som under en längre tid har sett ut som "hej kom och hjälp mig"! En kväll trimmade jag öronen och med tanke på hur mycket hår som fanns där tog det en bra stund och sen orkade jag inget mer. =) Igår kväll var det Maltes tassar som återfick sin ursprungliga form. Så nu är det bara resten kvar!
18 Februari 2007  | Blogg | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida