Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Dåliga bilförare & dåligt lokalsinne

Imorse kom jag för sent till jobbet. Det blev kallt igår och började snöa. Så imorse när jag kom ut såg bilen ut som den skulle passa bättre i ishotellet i Jukkasjärvi. Under ett lager med snö var det ett tjockt lager med is, så jag fick hacka is för att ens kunna öppna dörren. Men det var inte bara det som gjorde att jag kom för sent till jobbet. Snö & kyla innebär nämligen trafikkaos här i huvudstaden! Det var inte värsta kaoset idag, men dock tillräckligt för att det skulle gå extremt låååångsamt att köra. =/ Tänk att folk här är så rädda för att köra bil i vinterväglag! Man kan faktiskt köra ungefär som vanligt, även om det är snö på vägen. Det var dessutom jättefina vintervägar idag och bra före!

Tänk att jag aldrig lyckas lära mig var jag ska svänga när jag åker hem! Man svänger höger in på våran gata precis efter en kurva och där kör jag nästan alltid förbi. Brukar tänka innan kurvan att nu ska jag minsann vara beredd på att svänga höger in på våran gata, men innan kurvan är slut har jag oftast hunnit börja tänka på nåt annat och så kör jag för långt. =)

Ikväll är vi på Nickes jobb och fixar med den rosa räserbilen! Det är bromsarna som ska fixas. Tänker gå ut i kylan och träna lite med Gunde snart. Man får passa på när tillfälle ges, för annars jobbar vi mest hela tiden. Jag har precis jobbat mitt första helgpass (lör-tis) och är nu LEDIG (från jobbet) onsdag & torsdag. Imorrn ska vi vara hos arktitekten kl 13, så jag tänker ta lite sovmorgon.... =) Sen blir det långprommis med hundarna innan vi ska åka iväg. Efter besöket hos arkitekten har vi tänkt åka till lägenheten och fortsätta städa. På torsdag har jag än så länge inga planer, men det finns såklart massor att göra! =)

Lägger ut en bild på Gunde & Sigge. Sigge är mina föräldrars katt.
20 Februari 2007  | Blogg | 1 kommentar
Å vad spännande att höra hur det gått hos för er hos arkitekten!!! Vadå för rosa räserbil??? Ngt nyinförskaffat?

Webbplats: http://www.nogg.se/johannazblogg
Skrivet av Johanna den 21 Februari 2007 12:24
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida