Sedum Hispanicum
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


Huvudvärk..

Sov till tio. Eller...sov och sov, jag slumrade. Bygghissen som är så förnämligt placerad utanför vårt sovrumsfönster + högljudda byggubbar gör att man sover när de har rast. Som tur är verkar dessa byggarbetare ha rast oftare än de arbetar!

Vi har ju levt i en byggarbetsplats nu i två år. Under denna tid har "våra" byggare målat om fasaden (halvfärdig), byggt nya balkonger och nästan stambytt en hel trappuppgång (av tre). På ungefär halva tiden har det på andra sidan gatan byggts ett nytt sex-våningshus där folk flyttade in i december. Ett annat hus har fått två nya våningar, ett tredje är nästan klart och en fjärde länga har påbörjats.

Det bästa är nog ändå att hyresvärden, trots alla störande moment (Höga ljud från borrmaskiner, bygghissar, byggubbar som står och skriker i trapphusen kl 7 på morgonen med mera medmera!) har höjt hyran en gång men inte lagt två strån i kors för att kompensera för de störande elementen. Så..vad händer när man klagar? Jo, man får svaret "Passar det inte kan ni ju flytta, om ni nu tror att det är så lätt att få en annan lägenhet i Stockholm!!" LOVE IT!

Nåja, vi får väl vår evakueringslägenhet snart. Det är bara ett problem med den, naturligtvis. Vi vet inte när vi ska flytta och damen som bor där nu vet inte när hennes lägenhet i samma hus är inflyttningsklar. Och hyresvärden vet som vanligt ingenting. Så det blir väl en skön överraskning. Med tanke på tidigare framförhållning och förståelse för folks arbetstider så ringer de nog en torsdagkväll "Hej ni ska flytta imorgon". det blir säkert kul!

Märks det att inget annat hänt idag eftersom jag tjatar om gammalt elände!

P&K
21 Februari 2007  | Februari | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sedum hispanicum                                             Skaffa en gratis hemsida