Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Underbart väder!

Mötet med arktitekten idag blev inställt, för hans bil hade gått sönder. Det blir på måndag istället och då jobbar jag, så Nicke får åka dit ensam. Undrar om man vågar släppa dit honom själv? Tänk om vi får ett jätteknasigt hus då....

Min sovmorgon idag blev inte så lång och det var bra för jag hann med jättemycket! Vaknade vid 8.30 och började städa på en gång, packa upp några flyttlådor och röja lite i röran. Vi har ju haft 40 kvm hinderbana i form av flyttlådor, har fått gå över lådorna eller slalom mellan dom och nu kan man gå obehindrat. =) Måste köpa fler skåp innan vi kan få ordning på det sista. Sen gick jag & hundarna iväg på en långprommis. Vilket superfint väder det var idag!! Strax under 10 minusgrader, sol, blå himmel och massa pudersnö! Vilken tur att jag var ledig just idag! =) Vi passade på att utforska omgivningarna. Har ju inte hunnit göra det i dagsljus ännu. Hittade en jättefin stig i skogen och det fanns flera olika vägar att gå. Trodde vid ett flertal tillfällen att nu kommer jag att gå vilse (vilket jag brukar göra) eller att nu får jag vända och gå alla hundra kilometrarna tillbaka, men jag var duktig och hittade hem igen! På ett ställe lämnade jag stigen och gick ut på en skogsväg och hamnade mitt i ett skogsarbete och då vände jag och gick tillbaka till stigen.

Vi skulle ha varit och städat lägenheten ikväll, men ändrade planerna och fixade med andra saker istället. Nu har vi varit på Granngården och handlat mera mat till utefåglarna. Fåglarna i våran skog ska minsann inte vara hungriga i vinter! Vi hade massa fåglar vid fågelbordet idag och det var flera olika sorter, vissa hade jag aldrig sett förut. Måste nog skaffa mig en fågelbok. Sen åkte vi och köpte semlor (fick inte tag på några igår) och nu är vi på Nickes jobb igen och har fikat här. Vi delade på en semla och sen ska vi äta varsin när vi kommer hem. Man måste ju äta ordentligt när man jobbar så mycket som vi gör! =)

Jag hann trimma färdigt hundarna idag. Eller det är lite finputs kvar. Maltes kalufs är egentligen överkurs för mig, men han kan ju inte se ut som en afghan heller.... =/ Jag kommer nog aldrig att bli bra på att trimma, har ingen talang för det tror jag. Tur att Anneli bor långt bort så hon slipper se hur mina hundar ser ut efter jag har gått loss med saxen på dom. =)) Ska lägga ut bilder sen på hur dom såg ut innan trimningen. Efter-bilderna vågar jag inte lägga ut. =) Idag blir det en bild från dagens promenad.

Vi har superbra sparkföre där vi bor, så jag funderar på att köpa en spark! Hittade en på Granngården idag för 900 kr. Vet inte vad en spark brukar kosta. Nån som vet??
21 Februari 2007  | Blogg | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida