Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


skräpdag,

Lovet var aldeles för kort, jag tänker alltid "fan det är redan torsdag nu börjar skolan snart" det här lovet gick så fort att jag inte ens han tänka att det gick fort, klurigt. Det var ett bra lov förutom att jag blev lite sjuk/förkyld hade feber i torsdags och sov mest. På fredagen var jag arg för att jag var sjuk och inte kunde göra något, Jakob lekte hos mig på kvällen.

Skolan började och det var helt katastrofalt redan från början, lektion med Eva-Lill i ca 2 timmar, lagomt mördande. Det var nån Irma-tant från nån tidning som pratade, jag fick ont i rumpan och hade svårt att sitta still och koncentrera mig, jag känner mig som max 5 år. Struntade i lektionerna på eftermiddagen och samma sak på tisdagen.

Onsdag: Jakob sov hos mig (sov JÄTTEBRA, vilket jag inte brukar med honom) fast jag orkade ändå inte hinna med bussen tydligen. Pappa orkade inte skjutsa mig till tåget så jag fick vänta till 10:23 bussen, ganska skönt men jag har missat 4 lektioner och veckan är inte slut än. föck.

Grafisk kommunikation var roligt och givande i ettan, nu är det trist och värdelöst med en lärare som lägger möten på lektionerna och är fett med stressad och skyller allt på oss. (vi är kanske latast i världen men vad fan)

Jag tror jag hostar mig till döds. Fast ikväll är det Stockholm live, Top model och lustgården en hel bunt med bra skit.

Skolan är helt sämst i världen och jag vill inte mer, det enda som lockar är Italienresan i september. Nu är det massor med snö och svinkallt, ska jag behöva ha mössa på mig vill jag inte vara med mer, jag har nämligen ingen. Jag blir arg när det blåser, det har nog samma inverkan som mens har för andra. Det känns obehagligt att jag ens nämner det, äckligt ord. Nu vill jag inte mer. dumma snö, jag vill ha sommar och kunna rida HESTHESTFEST,

Jag har satt upp som mål att tävla Humlan i KM:et i fälttävlan i slutet av sommarn, får se hur det blir med det.


BILD: Malen har känger och är söt, och jag ser ut som om jag försöker med något äckligt.


21 Februari 2007  | Mjäk | 1 kommentar
du är latare än en fet ko!

Webbplats: http://nogg.se/majaaa
Skrivet av maja den 22 Februari 2007 18:51
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Maj UH                                             Skaffa en gratis hemsida