Nino, Ciwi & Wira virrpanna !!!
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


Massa bus i regnet!

OJOJOJ vad det har regnat idag. Men inte har det stoppat oss från att vara ute och busa ;)
Först var vi nere vid sjön och Ciwi badade likt Loch Ness sjöodjuret.
Nino fick gå lös nere vid sjön och han hade superkul.. Han lyssnade jättebra på vad jag sa och följde mig slaviskt.. haha det är INTE likt honom. Jag var beredd på att få vara ute i några timmar extra för att leta efter honom, men icke.
Han var så duktig och jag är jättestolt över min lilla virrpanna!

Sen åkte vi till en kompis som jag lärt känna genon vovve.net. Vi har inte setts på jääättelänge- alldeles för länge! Så det va kul att få träffa henne och se hennes små busvovvar.. En liten svart engelsk cocker som jag blev helt tokkär i.
Brukar tycka dom e fula och oftast ganska feta- men inte denna lilla damen.
Sååå vacker. Jag hoppas kompisen tar mod till sig och väljer att ställa ut henne snart ;) Partille kanske... eller vad säger du ?!?! ;)
Sen var det en liiten liiiten nerklippt lhasa apso på 7 månader som va såå söt. Hon hoppade fram som en kanin när hundarna busade.
Vi släppte alla 4 hundarna på en stor fotbollsplan, regnet vräkte ner och hundarna busade som galningar. Jag var livrädd att Ciwi skulle springa ner dom små vovvarna, men när hon kommer för nära så fintade hon dom trots sin stora klumpiga kropp, eller hoppar rakt över dom. haha. Hon ser inte riktigt klok ut när hon håller på så!

Imorgon får jag min efterlängtade lön..! Så nu ska det shoppas ;) Äsch, jag får nog ta det lite lungt med shopperiet nu när vi skall flytta till hus och allt, men något mååste man ju unna sig... eller hundarna rättare sagt. Det är ju sällan jag köper nåt till mig.. hrrm, förrutom när jag är på ullared då förståss ;)

Snart ska vi ut och gå kvällskissen med Maria å Malle-Lejka och sen är det sängen som gäller. Imorgon ska vi träna i grusgropen i Gråbo- det blir uppletande. Ska bli sköj å se vad Ciwi tycker om det- det var ett tag sen vi gjorde det nu..

Natti Natti på er..

27 Augusti 2006  | Allt å lite till... | 1 kommentar
AHH..vill ha en till ;)

Webbplats: http://www.nogg.se/emmaochbusy
Skrivet av Emma den 27 Augusti 2006 22:29
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & carolina ...                                             Skaffa en gratis hemsida