Sedum Hispanicum
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


USCH!

Det blev ju en bra start på den första dagen i mars! IINNTTEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Började med att jag kom på att nytt p-märke till bilen måste införskaffas pronto! Annars får man p-böter och det vill jag inte ha! Det var ju bara att dra på sig dojjerna och knata iväg till affären...400:- fattigare blev man för det.

Skickade gubben till centrum för att lämna in adressändringen enligt order från flyttfirma Buffel och Båg. Bara ett liiitet problem. Det postkontor som har legat där hade ju naturligtvis stängt nu vilket jag inte visste. Måste ha skett hyffsat nyligen, eller va fan vet jag? Det fanns där i höstas i allafall!

Naturligtvis är det MITT fel att kontoret är nedlagt! Axel ringer och skäller på mig för det ????

Går in på nätet och där står det att man fyller i sin blankett på nätet och sedan skickas den hem till dig för påskrift. Sedan ska den skickas tillbaka dit den kom ifrån. Ytterst smidigt! Hört talas om e-legimitation? (ja, jag vet att det inte heter så!)

Men jag började fylla i blanketten på nätet och när jag kommer fram till beställ visar det sig att man faktiskt kan slippa postgången tur/retur om man betalar direkt! *förvånad*

Det ville jag naturligtvis göra och blir förflyttad från Adressändrings sida till bankens. Naturligtvis går inget smärtfritt. Har inte täckning på kontot! Här kommer det en väldig massa svordomar som jag inte vill upprepa. Fick föra över pengar från ett annat konto och lösa problemet imorgon istället!

Fler dåliga nyheter är att omtentan till den tenta jag kommer missa imorgon är den 21/4 och då är jag INTE HEMMA! Ska va i Kalmar den helgen. typiskt.

Träffade dessutom flyttansvarige i trapphuset efter att jag varit och handlat. Frågade än en gång "När får vi tillgång till lägenheten?". Inte helt oväntat blev svaret "Jag vet inte".
Nähä, vilken suprise!!!!!!!!!! Som vanligt kan hyresvärden inte komma med information mer än två dagar i förväg. Antar att vi får veta kvällen innan att flytten blivit uppskjuten...det vore inte helt otippat med tanke på facit så här långt!

P&K
1 Mars 2007  | Mars | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sedum hispanicum                                             Skaffa en gratis hemsida