Sedum Hispanicum
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


Välkommen till familjen Tajkon

Nu har jag och Linda äntligen "pratat ut" om vad som egentligen ledde till avsaknaden av kontakt de senaste åren. Så nu är det utrett, vi har båda delgivit vår syn på saken, konstaterat att myntet alltid har två sidor och nu kan vi gå vidare och dra ett streck över eländet! BRA!

Uppdatering Operation Fly(k)tten från hönsgården. Lägenheten börjar sakta anta formen av ett kartongförråd. Idag har jag gått lös på stora klädkammaren och nu är den mer eller mindre tom på grejer som ska med i flytten.

Efter detta projekt som tog hela förmiddagen (måste ju besluta om vilka kläder som ska vara kvar och vilka som ska doneras/slängas bort och det tar tiiid!). Så..efter detta förmiddagsprojet gick jag lös på mina lådor i skrivbordet. Där var det betydligt lättare att slänga saker må jag säga! Man samlar mycket rot! Det var mest gamla räkningar och andra löspapper...hittade en bouppteckning från en släktig. Den åkte den också men jag sparade lite korrespondans mellan en väldigt nära släkting och Tingsrätten. Man vet aldrig när det kan behövas!

Hittade artikeln om mina kissar från Aftonbladet 1998. Måste försöka jaga rätt på bilden till den, har bara själva artikeln. Alma drömde en mardröm igår. Vanligen ligger hon och gnyr men den här gången skrek hon rätt ut!! Jätteobehagligt! Är rätt säker på att det är mardrömmar för så fort hon vaknar vill hon krypa upp i knät och få tröst...

Inga bilder än idag eftersom kameran har varit på resande fot med Axel.

Fortsättning följer....

P&K
3 Mars 2007  | Mars | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sedum hispanicum                                             Skaffa en gratis hemsida