Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2021)
>>


Idag är det MIN dag *fnrr*

Vad är det jag uffar om?
- Jooo..att det är min FÖDELSEDAG idag! Jag fyller hela 2 år och gissa om jag har längtat å väntat på just denna dag asså. Det är som julafton fast ändå inte *fnrr*

Jag har redan fått öppna 1 paket och i det låg 1 gnuffsemyyysig snuttemojj *snutt-snutt* Perfekt så här vid midnatt då det är sovetajm, må jag uffa!


..och när jag vaknar om 1 stund så ska jag få fler presenter och 1 TÅRTA - och jag återkommer då och uffar mera och visar bilder från MIN dag!

NU har jag vaknat och jag har fått sniffa på min TÅRTA som har 2 korv-ljus och innehåller 1 massa annat gott!!!

Men jag fick bara smaka 1 yttepytteliiiten bit nu, för resten ska med till Kviberg där jag har tänkt att bjussa Mirran och rott-Alma på denna godsak!

..och nu har jag varit på Kviberg och kalasat på TÅRTAN med Mirran och rott-Alma!

Jag fick också jättepätteFINA presenter av Mirran som jag tyckte mycket om! TACK Mirran!!! Här öppnar jag 1 av paketen alldeles själv..*fnrr*

Nästa grej som händer under MIN dag är att jag ska gnuffsa lite på 1 gotte som jag har fått av rott-Alma under tiden som matte fnattar iväg till paketutlämningen. Jag har visst post där att hämta! Undrar vad DET kan vara och från VILKA??!!

Äntligen kom matte tillbaka och presenterna var från Freppe och kusin Lotus! Asså..jag saknar uff..såå många grejjer..1 JÄTTEPÄTTETACK till er killar för de fina sakerna och alla gotterna! Dessutom fick jag 1 peng av Lotus att köpa 1 snutt för *snutt-snutt* TACK KILLAR!!! Här är 1 bild på mig med alla fina saker och alla gotter som jag har fått idag;

Med så många snuttemojjar måste det naturligtvis bli 1 siesta i soffan nu, men bara 1 kort sådan *fnrr* - för än är MIN dag inte slut...

Siestan blev inte så lång för jag är van vid att få min kvällsmat kl. 18.00 och det ville jag ha idag också! Matte trodde inte att jag skulle orka äta 1 endaste torris, men maten var ju spetsad med hjortkött som jag fick av min IDOL idag - så visst åt jag. ALLT!

Mätt och belåten ligger jag nu åter i soffan och filosoferar lite....Jag filosoferar över hur mycket jag saknar min pingla - mitt VåffelHjärta! Hon har lovar mig 1 nosepuss nästa gång vi träffas och jag hoppas det blir SNART! Men tills dess får jag ligga och titta på detta fina hjärta som jag fick av henne genom Mirran tidigare idag..Åj va jag saknar mitt VåffelHjärta!

 

Jag har 1 pingla till som heter MachoQ och henne har jag också tänkt på ikväll *fnrr* Men nu börjar MIN dag att gå mot sitt slut och jag har redan varit ute på dagens sista p*nkerunda i regnet..

 

 ...och nu är jag så trött efter 1 jättepätteskojsig födelsedag att jag har intagit ryggläge i soffan. Det tar visst på krafterna att fylla år, men det är så skoj att jag mer än gärna skulle vilja göra det snart igen!

Trots att det ännu är 2 timmar och 9 minuter kvar av MIN dag så händer det nog inget mer än att jag sover..Så jag vill passa på att uffa TACK till allesammans som har delat min födelsedag med mig!

 

*NattiNatti* från 1 glad, men något äldre..uhum..och trött Sture!

5 Mars 2007  | Uff! Uff! *fnrr* | 13 kommentarer
STUREGULLE! Vilken toppen dag du ser ut att ha haft :-) Så typiskt dig GULLET att bjuda dina närmaste på tårtkalas ute -after rejs- :-) Mirran i bling-bling dagen till ära... Visst är det en fin hjärteblomma?? ;-)

Webbplats: http://www.nogg.se/MopsVafflan
Skrivet av Våfflan den 6 Mars 2007 16:58
StureGulle

Webbplats: http://www.nogg.se/MopsVafflan
Skrivet av Våfflan den 6 Mars 2007 16:54
Vilken tårta Sture.. det ser smaskigt ut.. snart e min tur att fira födelsedag.. dagmams fixar ut ngt till mig men jag får inte veta! Grattis i efterskott.. uffa uffa på dig tillräckligt nu,.

Webbplats: http://www.nogg.se/arre
Skrivet av Arre den 6 Mars 2007 14:09
SUPERDUPER GRATTIS min kalas kompis på födelsedagen!! Vad tiden springer iväg =) Det var ju inte länge sedan du var en liten knodd som tappade bort dina 2 beningar ;) Än en gång: Grattis mannen på DIN dag!!!!! Mozart

Webbplats: http://www.nogg.se/mozart
Skrivet av Mozart den 5 Mars 2007 23:39
Oj vilken kanon dag du haft Sture. Jösses så många fina paket och vilken underbart god tårta. Ja en älskad Mops förstår jag att du är i dina bästa år. Ha det allra bäst. Mvh. Solo-the man och hela hans bihang.

Webbplats: http://www.joannasrottisar.com
Skrivet av Solo-the man med bihang. den 5 Mars 2007 23:14
Alltså!!! Såmycket godsaker har jag aldrig sett!!! Och alla snuttemyskolioxsaker du fått!! Jag blir snurrig i bollen! Helt underbart! ;)
Skrivet av uffe den 5 Mars 2007 22:33
Grattis.....Har dagen varit bra...klart den har!!

Webbplats: http://www.nogg.se/KOTTENOCHHUMLAN
Skrivet av HUMLAN och KOTTEN den 5 Mars 2007 21:13
Sture!! Vilken uppvaktning!! Helt otroligt! Men så är du ju en hjälte värd all hyllning!! Puss o kram o respekt från dina beundrarinnor! //Athena, Gotti och Peach

Webbplats: http://www.nogg.se/peachAthena
Skrivet av Peach, Athena & Gotti den 5 Mars 2007 20:04
Oj, vilken drös med presenter... vilken tur för mig, fnrr fnrr som missat din födelsedag! Du SnålSture... voffo får rott-Alma minsta tårtbunken fast hon är störst...

Webbplats: http://www.nogg.se/millemanza
Skrivet av mILLe den 5 Mars 2007 18:56
Wow! vilka fina presenter Sture!!! Grattis killen på STORA dagen! JÄTTE kramisar!

Webbplats: http://www.nogg.se/mopsenmajsan
Skrivet av majsan den 5 Mars 2007 17:30
Mmmm... Tack för tårtan idag!! Den var mycket mmmumsig. Hoppas din dag blir fortsatt bra så syns vi snart.
Skrivet av Rott-Alma den 5 Mars 2007 15:20
Åååå vilken fiin tårta, jag vill fylla år igen, helst nu å med me en gång

Webbplats: http://www.nogg.se/mopsenfridolf
Skrivet av fridolf den 5 Mars 2007 14:02
wow! vilken tårta! snacka om att det vattnas i munnen*dräggel*

Webbplats: http://www.nogg.se/eddi
Skrivet av Eddi den 5 Mars 2007 10:29
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sture Nilsson                                             Skaffa en gratis hemsida